problem z trafieniem do zamku

Moderator: Moderatorzy

olciame
Kokiri
Kokiri

problem z trafieniem do zamku

Postautor: olciame » 2 listopada 09, 22:37

Generalnie dzięki mapce ;) wiem gdzie jest zamek 5, ale fizycznie nie mogę się tam dostać, bo...bo idąc tam link stoi w miejscu (nie przesuwa się na mapie). Chyba wiecie o co mi chodzi. Podobna sytuacja jest jeszcze w innym miejscu, bardziej na lewo mapy.

Co trzeba zrobić? Jakieś podpowiedzi?
Ostatnio zmieniony 2 listopada 09, 22:43 przez olciame, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 2 listopada 09, 22:43

Musisz posiadać tratwę i po prostu przepłynąć, wejdź na ten brązowy mostek ;)
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

olciame
Kokiri
Kokiri

Postautor: olciame » 2 listopada 09, 22:44

poprawiła\m, bo chodziło mi o 5.
A btw, gdzie znajdę tratwę? Przeczesałam okolicę i nie widziałam

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 2 listopada 09, 22:49

Jak chcesz się dostać do piątej, to idź cztery razy w górę w tym labiryncie przed 5 świątynią, a tratwę znajdziesz w 3 świątyni, zobacz na mapkę na s tronie w dziale, gdzie jest mapka świata :).
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

olciame
Kokiri
Kokiri

Postautor: olciame » 2 listopada 09, 22:51

ooo, zdobyłam trójkę, ale widać nie weszłam do każdego pokoju., To muszę się tam wrócić. Dzięki!!!

Leo123
Kokiri
Kokiri

Posy

Postautor: Leo123 » 13 stycznia 14, 06:25

Przywraca rzeczy do zycia. Szczerze mowiac potrzebna jest tylko do jednego questa na dojscie do swiatyni. :29
saber

Wróć do „Legend of Zelda”