problem z dojsciem do 3 bossa

Moderator: Moderatorzy

kubosh
Kokiri
Kokiri

problem z dojsciem do 3 bossa

Postautor: kubosh » 14 marca 06, 17:24

mam problem :/ w solce pisze ze zeby dojsc do tego lasu jak mu tam wood cos tam chyba w dojsciu do 3 swiatyni trzeba wejsc do jakiejs jaskini po drabinie i tam sie zklonowac i presunac kamyczki, jak szedlem do gory po zywiol to natkonolem sie na te jaskinie ale juz nie pamietam gdzie, chodze chodze i nie moge znalezc tej cholernej jaskini moze ktos by dokladniej jakos opisadl droge do tej jaskini bo juz mnie to zaczyna denerwowac !

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 14 marca 06, 17:26

Od razu na lewo od miasta Hyrule jest drabina z wejsciem na dól i tam sie trzeba sklonować...
Obrazek

kubosh
Kokiri
Kokiri

?

Postautor: kubosh » 14 marca 06, 17:31

aha teras kapuje a to spoko nie mogelm sie skapnoc gdzie to bylo, THX

to ja

i znow

Postautor: to ja » 15 marca 06, 16:56

potrzebuje jeszcze jednej pomocy ? moglby stos tak dokladniej troche niz jest w solce co zrobic na bagnach bo za cholere nie moge nigdzie trafic gubie sie non stop ! ;/ prosze o pomoc

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 16 marca 06, 16:27

na bagnach musisz znaleść 3 okruchy. Jeden jest kompletnie na północy, drugi w jaskini (przed jej wejściem lata przeciwnik - tak dla ułatwienia) a trzeci jest na samym dole lokacji. Radzę najpierw załatwić sobie łuk z kołczanem (to już na pewno pisze w solucji) :)
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."

Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”