Też nie wiem, ale mam propozycję, żeby nie zadać pytań, o rzeczy, które są możliwe tylko za pomocą kodów, bo to nie ma sensu. Można dawać odpowiedzi (strzelane) całymi stronami i tak nikt nie odpowie.
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."
SebastianL92 ty zawsze musisz dać jakeś pytanie przez które musimy pisać stronami posty.Wg pomysł z tym quizem jest bez sensu.Jeżeli byśmy zadawali w miare łatwe pytania.To był by normalny temat i każdy mógłby zadać jakieś pytanie.Wiem że masz dużą wiedze o MC ale nie wszyscy ją mają .Jak nawet teraz zmienisz pytanie na normalne to i tak ( napewno ) później zadasz trudne.I znowu będziemy nabijać posty. :evil: :evil:
[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]
E chłopy nie nabijajcie postów tylko piszcie odpowiedzi
[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]
Uznajmy, że Mr.M odpowiedział dobrze ale chodziło mi o taki sposób:
Na początku gry, kiedy idziemy za Zeldą wpisać kod na ten miecz .
Dobra Mr.m zadawaj