Dawanie domków w Hyrule Town
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
Heh...
Nienawidzę oszustów
http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.ph ... ight=#9110
Post Lodgara , tego oszusta z Minish Cap Master Quest czy coś.
]:->
A teraz porównanie obrazków:
Ten od Lodgara:
(alternatywny adres: klik )
A tu ten od Wojownika:
NIetsty, link tylko-klik(alternatywny adres: klik )
Wniosek: Ten od Wojownika jest jedynie lekko ciemniejszy, identyczne są:
postawa Linka, ilość serduszek, nazwa obrazka (a to dziwne, nie? ;x )i wszystko inne
Wniosek 2:
Wojownik , tak jak Lodgar jest oszustem, a to taka niepisana zasada, że tego tu nie tolerujemy :>
Więc albo cudownie udowodnisz, że się mylę i dasz multum dowodów albo masz ostrzeżenie (na bana nie mam aż tylu dowodów, że niby mógłbyś być Lodgarem, który bana dostał...) dodane do profilu...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Mr.M
[ Dodano: Sob 04 Sie, 2007 ]
PS. Czas maż do jutra do 23:59 , ale i tak pisałeś, że dasz jutro opis, więc pewnie nie powinno być problemu
Nienawidzę oszustów

http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.ph ... ight=#9110
Post Lodgara , tego oszusta z Minish Cap Master Quest czy coś.
]:->
A teraz porównanie obrazków:
Ten od Lodgara:

A tu ten od Wojownika:
NIetsty, link tylko-klik(alternatywny adres: klik )
Wniosek: Ten od Wojownika jest jedynie lekko ciemniejszy, identyczne są:
postawa Linka, ilość serduszek, nazwa obrazka (a to dziwne, nie? ;x )i wszystko inne

Wniosek 2:
Wojownik , tak jak Lodgar jest oszustem, a to taka niepisana zasada, że tego tu nie tolerujemy :>
Więc albo cudownie udowodnisz, że się mylę i dasz multum dowodów albo masz ostrzeżenie (na bana nie mam aż tylu dowodów, że niby mógłbyś być Lodgarem, który bana dostał...) dodane do profilu...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Mr.M
[ Dodano: Sob 04 Sie, 2007 ]
PS. Czas maż do jutra do 23:59 , ale i tak pisałeś, że dasz jutro opis, więc pewnie nie powinno być problemu

-
- Kokiri
Wybaczcie że dosadnie,ale...
Chłopie przestań takie głupoty opowiadać.Skąd byś wiedział kiedy dokładnie w tym miejsciu będziesz to raz.Dwa że tą gre idzie przejść w 1-2 dni.Trzy napisałeś "Macie screena, a jutro opis!" z tego wynika że ten screen to było to twoje co zdobyłeś
A raczej zrobiłeś (w paintcie :/)...
Chłopie przestań takie głupoty opowiadać.Skąd byś wiedział kiedy dokładnie w tym miejsciu będziesz to raz.Dwa że tą gre idzie przejść w 1-2 dni.Trzy napisałeś "Macie screena, a jutro opis!" z tego wynika że ten screen to było to twoje co zdobyłeś

Miałem gotowy opis na dzisiaj ale po przeczytaniu tego, tak mnie zdenerwowałeś że nie dam tego opisu tutaj, dla wszystkich, tylko dla tych którzy mi uwierzyli, i zaufali mogę wysłać na pw...SebastianL92 pisze:To jest niemożliwe, żebyś wybudował ten dom, nawet najlepsi gracze z tego forum go nie mają.

-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wiedziałem że tak powiesz. Po prostu szukałeś pretekstu! Kogo chciałeś nabrać?

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
-
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”