pomocy

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

pomocy

Postautor: Devil » 27 stycznia 08, 16:55

mam 2 problemy :

1. wykonałem kłesta z Goronami i słoikiem ale po otwarciu skrzyni i podejściu do każdego z goronów to z żadnym nie mogę połączyć okrucha i tym samym nie mogę zdobyć lustrzanej tarczy co robie nie tak

2. na prawo od domu kowala połączyłem okruch z dziwakiem w zielonym kostiumie i otworzyła mi się jaskinia w jednym z drzew nieopodal zamku . poszedłem tam i nacisnąłem przycisk następnie polazłem na faliste pogórza ale tam na pieńku nikogo nie było o co biega ???

pomocy :o
Evil Man ]:->

Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 28 stycznia 08, 10:04

1.Pokonałeś Vatiego???
2.Połączyłeś okruch z tym zielonym gościem czyli Tingle otworzyło ci się jedno drzewko jeżeli pójdziesz nad Lake Hylia jest taki sam kolo tylko że w białym ubraniu jeżeli połączysz z nim okruch to otworzy się drugie drzewko gdy pójdziesz na Faliste Podnóże nie daleko Warownej Góry też będzie taki gościu lecz w niebieskim ubraniu odkop jaskinie i wejdż po drabinie połącz okruch i otworzy się trzecie drzewko ostatni Tingle jest na Ranchu Lon-Lon musisz przejśc przez domek talona gdy wyjdziemy z domku idziemy na lewo do jaskini rozmnażamy się przepychamy głaz wchodzimy po drabinie łączymy okruch z różowym gościem i otwiera się ostatnie drzewko.idziemy do każdego z drzewek przyciskamy przyciski i otwieramy małe skrzynki po przyciśnięciu 4 przycisków w środku drzewek pojawi się drabina złazimy na dół i ze skrzyni bierzemy magiczny boomerang. :wink:
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 28 stycznia 08, 22:47

ok thx ;)

mam jeszcze jeden problem zostało mi sporo kingstonów i oblazłem chyba wszystkie miejsca ale nikt zemną nie chce łączyć łączyłem okruchy z kim się dało mam najlepszy bumerang , miecz , i łuk ale są jeszcze miejsca gdzie mogą się pojawić dziury dla minish i nie wiem co robić ;(

Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 29 stycznia 08, 08:24

A ile Ci brakuję połączeń do Kingstone, aby dostać figurkę od Tingle? Jak nie wiesz, to podejdź do zielonego Tingle i on Ci powie ;) A próbowałeś się łączyć z nauczycielką w Hyrule Town?
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 29 stycznia 08, 22:36

po zdobyciu bumerangu łączyłem z minishami z gór z nauczycielką w szkole z zielonym tinglem i białym . a dostać się nie mogę np. do 2 jaskini która znajduje się na górze która prowadzi do ludzi mieszkających w chmurach . z lewej górnej strony miasta wychodząc przez przejście koło poczty po prawej stronie w śród kamieni powinna pojawić się skrzynia ::(

ps. brakuje mi 14 figurek aby mieć komplet a ten zielony tingl mówi że zostanie prawdziwym skrzatem bo chyba bym go nie okłamał

ps 2 . figurki mam fszystkie poza tą za połączenie okruchów brakuje mi 1 połączenia

pomocy !?!?!?!?!?!?

suditwo
Kokiri
Kokiri

Postautor: suditwo » 5 lutego 08, 01:45

Witam ja tez mam problem pokonałem vatiego ale zaczynam gre od momentu wejscia do zamku why?

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 5 lutego 08, 11:39

suditwo, Teraz będziesz mógł tylko zdobyć dodatkowe figurki, nic więcej nowego nie ma ;)
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

suditwo
Kokiri
Kokiri

Postautor: suditwo » 5 lutego 08, 14:34

aha czyli to normalne? a tak wogle chcialem wypedzic te ktoy z teog deomu ale teog goscia niema tne tkory chce go psotawci:/ wiekszosc ludzi pouciekalo

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 5 lutego 08, 16:43

suditwo, Ekhem... mógł byś wyraźniej, bo nie rozumie, pisz powoli, bo twoich postów nie da się czytać...

suditwo
Kokiri
Kokiri

Postautor: suditwo » 5 lutego 08, 17:52

heheheheh wybacz:D tak po pierwsze jak jestem przed walka do vatiego to niemoge znalesc tego goscia ktory buduje domy:D znacyz sprzedaje:D a tam dalej to troche trudno bo duzo ludzi pouciekalo

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 5 lutego 08, 18:35

Tego gościa już niema i nie będzie, chodzi Ci o trzeci do wybudowania dom? Jeżeli tak, to trzeciego domu się nie da wybudować w ogóle :(

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 5 lutego 08, 21:25

a mi w dalszym ciągu została jedna figurka !?!?!?!? help ::(

Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”