Najpierw idź do sanktuarium żywiołów, (wiesz co tam robić) potem idź na pn pola hyrule i na lewo trzeba wysadzić bombą kamienie, tam bedzie drabina , domyślisz sie co dalej, poźniej dodam screeny
ja mam problem a nie chce mi sie rejestrowac to pisze tu ;p Jestem w drodze do 2 świątyni i jest taki mostek przez który nie moge przejsc;/ zajżałem do poradnika i jest to gdzies na samym koncu i pisze tam ze mam przezucic bombe??pomocy ;p
niewiem o ktury most chodzi ale jesli tam pisze że trzeba przezucic bombe to chodzi o to zeby polożyc bombe potniesc ja rozbiec sie i rzucic oto mala animacja ktura zrobilem zeby ulatwic ci sprawe
animację możesz zrobić na VBA versja beta (nie pamiętam dokłanie numerka) może na późniejszych i wcześniejszych też. Jest to w tools. można tam kliknąć na nagrywanie dźwięku lub filmiku (także w rozszeżeniu avi)
Kobieta to księga napisana niezrozumiałym językiem.
serio niewiedziałem.........ja to robiłem w images ready poprostu zlepek screenów......
[ Dodano: Pon 02 Sty, 2006 ] już sprawdziłem ednakw nowszych tez jest tafunkcja ale i tak niemożna nagrywać w formacie GIF noale i tak nieopłaca sie filmów robić w GIFie :mrgreen: