Jak przejść po tych wszystkich kafelkach w zamku Vattiego?
Moderator: Moderatorzy
Jak przejść po tych wszystkich kafelkach w zamku Vattiego?
No kurczę, potrzebuje pomocy! ponoć takie łatwe a takie trudne!!!
Help!!!!!
Help!!!!!
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
jak dasz screena to ci powiem bo napewno wiem bo z tego co pamientam to niemialem problemu z zadnymi kafelkami.
PS. Impa mam pytanie czy wczoraj kompa dostałaś??? bo widze że w sprawach tego typy troche sie nie lapiesz.......screen to po polsku "ekran" a pelna nazwa to screenshot co znaczy (nie doslownie) zrzucony ekran czyli obraz tego co akurat masz na monitorze albo np obraz z gry.
PS. Impa mam pytanie czy wczoraj kompa dostałaś??? bo widze że w sprawach tego typy troche sie nie lapiesz.......screen to po polsku "ekran" a pelna nazwa to screenshot co znaczy (nie doslownie) zrzucony ekran czyli obraz tego co akurat masz na monitorze albo np obraz z gry.
No cóż... nie umiem wyslac screena wiec postaram sie to bardziej sprecyzować - wchodzimy do pokoju i jest duzo kafelków swiecacych sie na niebiesko, guzik i zamkniete drzwi, gdy sie wejdzie na kafelek to robi sie czerwony i jak sie wejdzie drugi raz na ten sam kafelek to jest odgłos jakby sie coś zle zrobilo. Przykro mi ze tylko tak to umiem opisac. Acha i gdy sie wejdzie na guzik to kafelki które byly na czerwono znowu sa niebieskie
BTW. Impa - wiem ze to ty mikołaj, nie podawaj sie za dziewczyne (mój sasiad
)
BTW. Impa - wiem ze to ty mikołaj, nie podawaj sie za dziewczyne (mój sasiad

- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
to jest proste moze znajde gedzies sejwa to gdzieś i ci pokaze
[ Dodano: Sob 10 Gru, 2005 ]
znalazłem te pola ale niewiem czy to to bo chyba tam było drugie takie pomieszczenie z kafelkami mam nadzieje że to o to ci chodzilo masz tu droge.
[ Dodano: Sob 10 Gru, 2005 ]
znalazłem te pola ale niewiem czy to to bo chyba tam było drugie takie pomieszczenie z kafelkami mam nadzieje że to o to ci chodzilo masz tu droge.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 05, 12:13 przez Kaczor, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”