Po 2 lvlu...

Moderator: Moderatorzy

Puchiko
Kokiri
Kokiri

Po 2 lvlu...

Postautor: Puchiko » 28 grudnia 05, 18:08

... w solce jest "Dojdź do Hyrule Town i idź do nauczyciela od mieczy. Nauczy cię nowego ataku. Teraz możesz niszczyć mieczem dzbanki" tyle ze facet mi mowi ze mam slaby miecz i mnie niczego wiecej nie nauczy :| niewiem co robic...

"Zobaczysz drzwi na podwórko*no i to widze*. Wejdź. Zobaczysz drzwi do sanktuarium, o którym mówił Melari, ten z kopalni*costam jest*. Idź prosto. Zatrzasną się drzwi. *nic takiego sie nie dzieje :|* Wejdź na piedestał i polóż miecz. Weź go. Teraz podejdź do tablicy."
:| :| :|
jestem za glupia :P

Awatar użytkownika
Yoda
Goron
Goron

Postautor: Yoda » 28 grudnia 05, 19:23

Musisz wejść do zamku, jeżeli nie znalazłaś sanktuarium, to trochę poszukaj (większość drzwi jest zamkniętych, więc powinnaś szybko znaleźć), (zanim wejdziesz do sanktuarium to powinnaś przejść przez mały ogródek), jak jesteś w środku, to postępój tak jak w solucji.
Gniew... Lęk... Agresja... Ciemn? Stron? Mocy s? one!
May the Force be with You!

Awatar użytkownika
macio94
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: macio94 » 29 grudnia 05, 11:24

a masz element ognia i nowy miecz (miecz dostajesz od kowala po przejściu świątyni ognia)?

Puchiko
Kokiri
Kokiri

Postautor: Puchiko » 30 grudnia 05, 01:25

mam element ognia ale kowal mi zadnego miecza nie dal :| :roll:

Awatar użytkownika
Dragonek
Zora
Zora

Postautor: Dragonek » 30 grudnia 05, 11:55

A pytałaś TEGO kowala? Mam na myśli kowala miniszów. On i jego ludzie naprawiali Złamany miecz (musiałaś im go dać). Jeżeli zdobyłaś element ognia to z nim pogadaj on ci odda miecz ( naprawiony). A potem idź do sanktuarium.
Kobieta to księga napisana niezrozumiałym językiem.
Obrazek
Obrazek

Puchiko
Kokiri
Kokiri

Postautor: Puchiko » 30 grudnia 05, 19:22

ano... XD dzieki

Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”