Co mam zrobić, aby po zagraniu pieśni Epony przyjechała do mnie Epona
[ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ]
Już chyba wiem, bo poszedłem na Ranczo lon lon i konie były zamknięte, ale jak zrobić żebym na polu hyrule mógł ją przywołać.
Aha i jeszcze coś o co chodzi w minigrze na ranczu lon lon, Mam przeskakiwać te jakieś murki czy coś?
Pieśń Epony
Moderator: Moderatorzy
Heh żeby zdobyć Epone musisz być dużym Linkiem i iść na ranczo lon lon 2 razy wygrać wyścig z tym facetem nie wiem jak on sie nazywał potem przeskoczyć bramę (na Eponie oczywiscie) którą zamkną przed nami i już masz Epone i jak zagrasz pieśń Epony na polu to ona do ciebie przybiegnie.
Ta jak zdobędziesz Epone to idziesz na ranczo lon lon rozmawiasz z Malon i potem musisz w czasie mniejszym niż 50 sekund zrobić 2 okrążenia przez płotki wtedy będziesz miał krowę w swoim domu.
Ta jak zdobędziesz Epone to idziesz na ranczo lon lon rozmawiasz z Malon i potem musisz w czasie mniejszym niż 50 sekund zrobić 2 okrążenia przez płotki wtedy będziesz miał krowę w swoim domu.
Czas na Wii moze uda sie zebrac kase (Boże Dopomóż )
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”