walka ludzie, walka ras
Moderator: Moderatorzy
walka ludzie, walka ras
Hehe[shadow=blue][/shadow] jaka według was jest najlepsza rasa, bo według mnie Kokiri, Zora i Hyliani
-
- Zora
-
- Zora
ale Gerudo i Sheikah to chyba nie są rasy, tylko organizacje.
Nie, nie. Juz raz to slyszalam i mnie osoba, ktora to powiedziala, bardzo zdenerwowala >xC
Gerudo, mieszkajace na pustyni to rasa skladajaca sie wylacznie z kobiet. Co 100 lat rodzi sie mezczyzna i zostaje ich przywodca. A zeby Gerudo nie wyginely, szukaja sobie 'amantow' w Hyrule Town XDDD No i w ogole, wiekszosc (jesli nie wsyzstkie) ma czerwony wlosy... (haha~!)
A Sheikah... ninje... charakteryzuja sie czerwonymi oczami. Prawdziwi Hylianie maja blond wlosy i niebieskie oczy (chcialam napisac 'blond oczy'... o__O' ). W sumie, nie znam dobrego wytlumaczenia XDD No, ale przeciez Goroni moga zyc pod woda, ale to nie znaczy, ze to 'organizacja' Zor, prawda? xC Tak, wiem, Sheikah, Hylianie i Gerudo to rasy bardzo zblizone wygladem, wszystkie naleza do Hylii (the Hylia). Hmmh... Zawsze mozna ich uznac za sub-rase... *sigh*
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hylianie, Gorony, Zory.
Ostatnio zmieniony 4 września 07, 22:33 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Najbardziej lubię Zory i Rito
Co do ras...
Sheikhanie są osobną rasą. Różnią się od Hylian kolorem i tym, że są długowieczni.
Gerudo to też osobna rasa i owszem, jestem za tym, że szukają sobie amantów wśród Hylian (lub porywają nieostrożnych mężczyzn )
Większość hylian to blondyni, ale nie wszycy. W Hyrule znaleXć można inne "naturalne" kolory włosów. Zaś w Terminie (Teminie) pojawia się już tak zwana "chromatyczna dowolność' (Kafei ma na przykład niebieskie włosy). Pytanie, czy Terminianie są inni, czy po porostu farbują się na bardziej fantazyjne kolory?
Mam też taką osobistą teorię, że Hylianie wzięli sie od Kokiri, które kiedyś opuściły swój las.
Co do Deku... zauważyliście, że tym słowem określane są wszystkie "żywe rośliny" nie tylko Deku Scrubs ale też mamy Deku Baby i (Wielkie) Drzewo Deku. Czy w pewnym sensie jest to jedna rasa?
Co do ras...
Sheikhanie są osobną rasą. Różnią się od Hylian kolorem i tym, że są długowieczni.
Gerudo to też osobna rasa i owszem, jestem za tym, że szukają sobie amantów wśród Hylian (lub porywają nieostrożnych mężczyzn )
Większość hylian to blondyni, ale nie wszycy. W Hyrule znaleXć można inne "naturalne" kolory włosów. Zaś w Terminie (Teminie) pojawia się już tak zwana "chromatyczna dowolność' (Kafei ma na przykład niebieskie włosy). Pytanie, czy Terminianie są inni, czy po porostu farbują się na bardziej fantazyjne kolory?
Mam też taką osobistą teorię, że Hylianie wzięli sie od Kokiri, które kiedyś opuściły swój las.
Co do Deku... zauważyliście, że tym słowem określane są wszystkie "żywe rośliny" nie tylko Deku Scrubs ale też mamy Deku Baby i (Wielkie) Drzewo Deku. Czy w pewnym sensie jest to jedna rasa?
I wish power to be strong and the wisdom to be wise.
- don_daniello
- Goron
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”