Post oryginalny:
z czym mieliście największy problem, jeżeli coś źle robię na tym forum to piszcie na pw oki
ja mielem calkiem duzy problem z dostaniem sie do swiontyni wody
Post poprawiony specjalnie dla forumowiczów:
Z czym mieliście największy problem? Ja miałem duży problem z dostaniem się do świątyni wody. Jeżeli coś źle robię na tym forum to piszcie na pw.
Z czym mieliście największy problem?
Moderator: Moderatorzy
Z czym mieliście największy problem?
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 08, 09:18 przez gonzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie najwikszym problemem nie było tyle dostanie sie do water temple przejście jej i zajżenie w każdy kąt
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Kolejny temat który muszę z oczywistych powodów po tobie poprawiać.
Co robisz źle na forum? Odświeżasz stare tematy, zakładasz bezsensowne, jakby tego było mało popełniasz OGROMNĄ ilość błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Moja rada z tym związana to byś zainstalował sobie Worda i przed wysłaniem postu sprawdził czy nie ma w nim błędów (wystarczy wkleić tekst do Worda i byki będą zaznaczone na czerwono). Co mnie zadziwia to, że w nazwie tematu robisz błędy, a w pierwszym zdaniu swego postu nie. Jest to co najmniej dziwne i śmierdzi trollem Dodatkowo posiadasz drugie konto, za co zostałeś ukarany. Jeżeli nie zastosujesz się do moich dobrych rad, to poleci ostrzeżenie i w niedługim czasie brak możliwości pisania postów. Pozdro!
P.S Problem miałem w Świątyni Wody, ale nie pamiętam czego dotyczył ^^
Co robisz źle na forum? Odświeżasz stare tematy, zakładasz bezsensowne, jakby tego było mało popełniasz OGROMNĄ ilość błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Moja rada z tym związana to byś zainstalował sobie Worda i przed wysłaniem postu sprawdził czy nie ma w nim błędów (wystarczy wkleić tekst do Worda i byki będą zaznaczone na czerwono). Co mnie zadziwia to, że w nazwie tematu robisz błędy, a w pierwszym zdaniu swego postu nie. Jest to co najmniej dziwne i śmierdzi trollem Dodatkowo posiadasz drugie konto, za co zostałeś ukarany. Jeżeli nie zastosujesz się do moich dobrych rad, to poleci ostrzeżenie i w niedługim czasie brak możliwości pisania postów. Pozdro!
P.S Problem miałem w Świątyni Wody, ale nie pamiętam czego dotyczył ^^
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Water Temple, hmm, jest nawet proste - jeśli się zgubisz to zawsze można zajrzeć do solucji. Trzeba poświęcić na tą świątynie ponad godzinę, ale warto
Cóż, ja się teraz męczę ze zdobyciem czerwonej tuniki, kładę te bomby, kładę - i nic.
Edit:
Dobra, poradziłem sobie.
Ostatnio troszkę się męczyłem z przesuwaniem klocka w lodowej jamie - jakieś 10 minut nad tym spędziłem. Więc to wraca na moje pierwsze miejsce
Cóż, ja się teraz męczę ze zdobyciem czerwonej tuniki, kładę te bomby, kładę - i nic.
Edit:
Dobra, poradziłem sobie.
Ostatnio troszkę się męczyłem z przesuwaniem klocka w lodowej jamie - jakieś 10 minut nad tym spędziłem. Więc to wraca na moje pierwsze miejsce
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”