Warto kupić?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 23 grudnia 10, 09:01

Awatar użytkownika
Masiwy
Zora
Zora

Postautor: Masiwy » 23 grudnia 10, 13:17

http://allegro.pl/nintendo-64-pal-expan ... 08924.html
najporządniejsza aukcja na allegro tylko troszeczkę droga. Jeśli Ci zależy na tej sprzedaży to przekonaj rodziców ;P + kasa pod choinkę heh...

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 24 grudnia 10, 11:09

http://allegro.pl/show_item.php?item=13 ... 06&bid=783 Heh, a ja tą aukcję wylicytowałem xD.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Executor
Kokiri
Kokiri

Postautor: Executor » 24 grudnia 10, 13:13

Toon pisze:Podam ci parę linków:
...
http://allegro.pl/show_item.php?item=13 ... 06&bid=783

akurat dzisiaj wpadnie trochę kasy to kupię chyba z tej aukcji, bo jest wszystko, nawet zasilasz :wink:
Lepiej licytować pod koniec, bo znowu znajdzie się naraz pełno osób do licytacji :neutral:

Najwygodniej byłoby mi wziąć to:
http://allegro.pl/nintendo-64-pokemon-p ... 49323.html

Obudowa trochę taka... no wiadomo, ale wszystko jest i to kup teraz, a na licytacje nie mam siły.
Kupilibyście to na moim miejscu? Ja wym był raczej na tak, chyba że jest coś lepszego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 25 grudnia 10, 11:04

Nie zdziwiłbym się gdyby ta konsolka była podróbką... Na twoim miejscu bym nie kupował, ale oczywiście to nie mój wybór. ;)

Awatar użytkownika
Executor
Kokiri
Kokiri

Postautor: Executor » 25 grudnia 10, 14:13

Poszukałem trochę w necie i zostało coś takiego wydane przez nintendo, więc to oryginał.
No i teraz jest najtańsze, więc kupiłem już to, są jeszcze 3 gry to na starcie nie będę się nudził
Po za tym, chodzi mi o granie w zeldę, doom, resident evil 2, mario, starfox i inne, a nie żeby mi się konsola prezentowała na półce :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 25 grudnia 10, 18:00

Jaka podróbka?Przecież to jest autentyczna konsolka N64 tylko że w limitowanej wersji.Już chyba ktoś kupił czy to ty Executor?
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Executor
Kokiri
Kokiri

Postautor: Executor » 25 grudnia 10, 18:47

To ja :D
Aha, tak nawiasem, to wystarczy wpisać niewinne N64 pokemon edition w google grafika, a znajdziemy dzieciaka liżącego konsolę :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Masiwy
Zora
Zora

Postautor: Masiwy » 25 grudnia 10, 19:03

Tak zgodzę się ta konsola może być podróbką ze względu na kształt.
Za to Pad jest dobry..... mój znajomy go posiada

Wesołych Świąt

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 26 grudnia 10, 01:40

Ganon ma rację. To autentyczna konsola. Nieco starsi użytkownicy forum zapewne pamiętają konkurs pewnej firmy produkującej rogaliki, w którym za wypełnienie całego albumu naklejkami z pokemonami można było zgarnąć m.in. taką właśnie wersję N64.
Śmierć zabija.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 26 grudnia 10, 15:20

starfoch pisze:Ganon ma rację. To autentyczna konsola. Nieco starsi użytkownicy forum zapewne pamiętają konkurs pewnej firmy produkującej rogaliki, w którym za wypełnienie całego albumu naklejkami z pokemonami można było zgarnąć m.in. taką właśnie wersję N64.

Pamiętam ten konkurs.Sam zbierałem te naklejki.Miałem może 4 lata może 5.To było chyba Chipi Cao czy jak to się tam nazywało.Można było też wygrać pokedexa. :)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Executor
Kokiri
Kokiri

Postautor: Executor » 26 grudnia 10, 17:58

ganon pisze:
starfoch pisze:Ganon ma rację. To autentyczna konsola. Nieco starsi użytkownicy forum zapewne pamiętają konkurs pewnej firmy produkującej rogaliki, w którym za wypełnienie całego albumu naklejkami z pokemonami można było zgarnąć m.in. taką właśnie wersję N64.

Pamiętam ten konkurs.Sam zbierałem te naklejki.Miałem może 4 lata może 5.To było chyba Chipi Cao czy jak to się tam nazywało.Można było też wygrać pokedexa. :)

Ja tego nie pamiętam, mimo tego, że jestem starszy od Ciebie o rok(tak przynajmniej masz na profilu). To pewnie dlatego, że u mnie na osiedlu w ogóle nie było tych rogalików, były tylko chipsy, a w nich tazo :D Kiedyś pokemony to najlepsza rzecz była... Pamięta ktoś filmy z pokemonami? Nie powiem czy były słabe czy dobre, ale pamiętam, że były....
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 26 grudnia 10, 18:42

Ja pamiętam. :) Filmy były spoko.Teraz(chyba w lipcu) będzie premiera 14 filmu.Najlepszy był film 2 uwierz w swoją siłe. :)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 26 grudnia 10, 21:18

Chyba temat przeniósł się w złą stronę...
Jeżeli konsolka jest oryginalna to gratuluję zakupu : D
:off: 30 grudnia na Disney XD jest powtórka 12 filmu jakbyście chcieli wiedzieć : P :off:

Awatar użytkownika
Executor
Kokiri
Kokiri

Postautor: Executor » 26 grudnia 10, 21:26

:off: I tak nie oglądam :off:
Trzeba jeszcze poczekać aż przyjdzie i zobaczymy czy rzeczywiście oryginał
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”