W ile czasu przeszliście oot
Moderator: Moderatorzy
Ja przerzedłem Oot 5 razy.I najszybciej poszło mi w te wakacje z kuzajem.On też kilka razy przeszedł Oot.Zajęło nam to tydzień.Mieliśmy w domku mały telewizor i jak wszyscy spali to my pykaliśmy tak do trzeciej w nocy.Jeszcze się założyłem z bratem i kuzynem że uda nam się w tydzień.I wygrałem zakład.
Nie mieli szans.I graliśmy tak dwie godziny dziennie.
Nie mieli szans.I graliśmy tak dwie godziny dziennie.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- fajny link
- Kokiri
- fajny link
- Kokiri
Jeny... Na początku to ja w ogóle bałam się dotknąć nintendo i tylko moi bracia grali, ale jak już się odważyłam to dochodziłam najdalej do kupna tarczy xD Potem, po kilku latach spróbowałam i przeszłam (chyba z solucją). Trwało to parę miesięcy z długimi przerwami. A teraz to chyba ją przeszłam już z tysiące razy, ale nigdy na 100%, no i zawsze robię przerwy, więc nie wiem ile mi to zajmuje. Teraz staram się od jakiegoś roku zrobić dosłownie wszystko, ale siadam raz na miesiąc i kończy się na tym, żę trochę pojeżdżę na Eponie
Ja dzisiaj prawdopodobnie 1 raz przejdę OoT w 100%(jedna ćwiartka mi brakuje). Niestety nie wiem która to ćwiartka więc muszę wszystkie sprawdzić. Najlepsze i tak mam już za sobą. Wczoraj grając brakowało mi pięć ćwiartek. Posprawdzałem wszystkie ćwiartki chyba tylko 3 zostawiłem i mówię-jak to możliwe??? Otóż posprawdzałem czy wszystkie Heart Container zebrałem po bossach. Okazało się że w Spirit Temple zapomniałem zabrać HC(ogólnie licząc podwójnie i potrójnie to przeszedłem już około 20 razy każdą Zelde licząc razem i ani razu nie zapomniałem HC). Jak zobaczyłem za siebie a tam na tej kolumnie HC to myślałem że zemdleje(od 3 miesięcy próbuje znaleźć te 5 ćwiartek).
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”