Pomocy!!!
Moderator: Moderatorzy
LOL, to nie jest śpiący elf tylko właściciel Rancza! Najpierw musisz poczekać aż jajko ci się wykluje potem ustaw kurczaka na przycisk "c", czyli tak jak patyki itp, podejdz do tego "elfa" i naciśnij właśnie jeden z przycisków "c" na którym masz kurczaka.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
&
Małżyk zauważyłem.... (zgadnijcie po czym), że wszystkie twoje posty to są nowe tematy!, nie wiem dlaczego nie zrobiłeś jednego tematu w którym wszystko byś opisał. Następnie sam tworzysz nazwy, to jest oznaka kretynizmu, albo analfabetyzmu (nie obrażając nikogo), co dalej? Czytaj solucje (opis przejścia ).Amen
P.S Tobijas proszę zmień swojego avatara, bo ten jest taki ochydny Wiem, że jesteś dumny że zrobiłeś swój avatar, ale musisz duuuużo ćwiczyć, zanim cokolwiek umieścisz w sieci... Pozwól, że wymienie "pare" twoich błędów :
- kolor tła nie pasuje...
- Link "źle wycięty" o ile to można nazwać wyciętym
- brak napisu... chociaż to nie błąd, ale mi się nie podoba
P.S Tobijas proszę zmień swojego avatara, bo ten jest taki ochydny Wiem, że jesteś dumny że zrobiłeś swój avatar, ale musisz duuuużo ćwiczyć, zanim cokolwiek umieścisz w sieci... Pozwól, że wymienie "pare" twoich błędów :
- kolor tła nie pasuje...
- Link "źle wycięty" o ile to można nazwać wyciętym
- brak napisu... chociaż to nie błąd, ale mi się nie podoba
zysza.nl
&
&
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”