trójmoc!!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Kokiri
trójmoc!!!
sekret który jest podobno największy to nna 100% trójmoc prawie ją odkryłem ale jeszcze muszę troche pogłowkować oto moje dowody
1. podczas rozmowy z drzewem pierdoli ono o ŚWIĘTYM KTÓLESTWIE w którym jest ukryta TRÓJMOC i podczas tworzenia hyrule zostawiło jakiś ŚLAD prawdopodobnie na niebie
2. w lewym dolnym rogu mapy hyrule obok jeziora sa takie szare chmury takie jak by coś zakrywały. może to jest to święte królestwo
3. skąd ganon miał trójmoc?? z pustyni?? prawdopodobne dlaczego ci strażnicy (saria darunia...) siedzą w hyrule obok wejścia do gerudos fortess może wejście do świętego królestwa jest na pustyni?? a wnim trójmoc ganon to odkrył więc ma
4.po przejściu jabu jabu zelda z impą biegną w kierunku pustyni
5.niepodwarzalny w statuse prygody są puste miejsca na medaliony kamienie i trójmoc.
jak widzicie nowa miejscówkza i trójmoc sie nie wykluczają
1. podczas rozmowy z drzewem pierdoli ono o ŚWIĘTYM KTÓLESTWIE w którym jest ukryta TRÓJMOC i podczas tworzenia hyrule zostawiło jakiś ŚLAD prawdopodobnie na niebie
2. w lewym dolnym rogu mapy hyrule obok jeziora sa takie szare chmury takie jak by coś zakrywały. może to jest to święte królestwo
3. skąd ganon miał trójmoc?? z pustyni?? prawdopodobne dlaczego ci strażnicy (saria darunia...) siedzą w hyrule obok wejścia do gerudos fortess może wejście do świętego królestwa jest na pustyni?? a wnim trójmoc ganon to odkrył więc ma
4.po przejściu jabu jabu zelda z impą biegną w kierunku pustyni
5.niepodwarzalny w statuse prygody są puste miejsca na medaliony kamienie i trójmoc.
jak widzicie nowa miejscówkza i trójmoc sie nie wykluczają
Re: trój moc!!!
pacman boy pisze:3. skąd ganon miał trójmoc?? z pustyni?? prawdopodobne dlaczego ci strażnicy (saria darunia...) siedzą w hyrule obok wejścia do gerudos fortess może wejście do świętego królestwa jest na pustyni?? a wnim trójmoc ganon to odkrył więc ma
Wsumie racja, a jako, że pustynie każdy chciał przejść po łepkach to mógł każdy coś przeoczyć. Jest tam również słaba widoczność.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
-
- Kokiri
-
- Kokiri
3.Ja tam kojarze ze jak ganipoo (gandorf) sięgał po trójmoc to ona sie podzieliła i gandorf dostał trójmoc siły bo ją najbardziej chciał a reszta jakoś odleciala i trafiła do zeldy i linka co do
4.wydaje mi się że i tak uciekając niemiała by obrać innego kierunku przecież nie galopowała by do kakariko pewnie ukryła sie gdzies nad jeziorem a potem pomogła ruto
5.Tak ta trójmoc może nawet nawet to byc prawdą
2.Ojeju chmury są dookoła mapy tak czy fak poza tym absurdalne wydaje mi sie żeby święte królestwo miało jakieś terytorium
1.Tak i jedynym znamym mi pomieszczeniem z świętego królestwa jest podajże Komnata mędrców
Mit Obalony
4.wydaje mi się że i tak uciekając niemiała by obrać innego kierunku przecież nie galopowała by do kakariko pewnie ukryła sie gdzies nad jeziorem a potem pomogła ruto
5.Tak ta trójmoc może nawet nawet to byc prawdą
2.Ojeju chmury są dookoła mapy tak czy fak poza tym absurdalne wydaje mi sie żeby święte królestwo miało jakieś terytorium
1.Tak i jedynym znamym mi pomieszczeniem z świętego królestwa jest podajże Komnata mędrców
Mit Obalony
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Tak ale w każdym bądz razie jesli było by jakieś dodakowe miejsce to mysle ze by to uwzględnili w kodzie teleportacji jak w goldeneye z fortyfikacją za tamą
No właśnie to czynie. Pozatym to tylko moje zdanie a nie kompletna 100% prawdziwość sądze poprostu że pewnie pkt twojego spostrzeżenia nie trzymają sie kupy
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”