trójmoc!!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Kokiri
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Bo gdzies to było że to jest częscią tego królestwa
A tak to jest trudne isc w drugą strone ale ztego co pamiętam to tam nie ma dużych sekretów no może oprócz nadprogramowego kawałka serca
A tak to jest trudne isc w drugą strone ale ztego co pamiętam to tam nie ma dużych sekretów no może oprócz nadprogramowego kawałka serca
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Eee tam szpanujecie,a to co piszecie to tylko domysly bo kto z was udowodni ze to na 100% prawda He??
Wedlug mnie najwiekszym sekretem jest jednak trojmoc,tak tez pisza na zagranicznych forach,to sie okaze juz wkrotce.Nie bawie sie w odkrywanie ich nie moja dzialka,bo nie lubie gdybac czy cos jest prawda czy nie i teraz to udawadniac niedowiarka,ja sie w takie cuz nie bawie.
Wedlug mnie najwiekszym sekretem jest jednak trojmoc,tak tez pisza na zagranicznych forach,to sie okaze juz wkrotce.Nie bawie sie w odkrywanie ich nie moja dzialka,bo nie lubie gdybac czy cos jest prawda czy nie i teraz to udawadniac niedowiarka,ja sie w takie cuz nie bawie.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Mi sie wydaje ze to wlasnie trojmoc. Jak ja zdobyc to nie wiem... ale nie na pustynii... co wy zdziczeliscie. Na pustyni sa czarne chmury bo to czesc grafiki... w innych gierkach tez jak sie lazi po pustyni to chmory tam maja czarny kolor... to poprostu taki no... bajerek. grafa taka i tyle no. Nie wydaje mi sie ze to na pustyni jest aaaale... zeby nie bylo to pujde i poszukam ale naprawde bardzo watpie
PS: Gangsta, ja tez lubie Mitsurugiego
PS: Gangsta, ja tez lubie Mitsurugiego
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Cokolwiek by to nie było nie musi być potrzebne może tylko ozdabiać wasze menu zupełnie jak jajka z "?" w Banjo-Kazooie
Redaktor www.retroage.net
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Zobaczymy,ale skoro to najwiekszy sekret gry to musi to byc cos waznego.Nie wykluczam trojmocy,ani zadnej ukrytej lokacji zawsze moze byc tak ze jest poprostu bardzo dobrze ukryta gdzie ciezko bedzie ja znalezc.Nie watpie w umiejetnosci prawdziwych hardcocrowcow Zeldy,ale zawsze moglo im cuz umknac,przeciez nikt nie jest doskonaly i gdzie jest napisane ze jezeli jest to trojmoc to byla by ona juz odkryta.
Mozmy dalej snuc domysly,ale prawdziwa tajemnica wyjdzie w marcu i chocby nawet bylaby to trojmoc,to nie przecze temu,bo niechce potem czytac postow na forum typu
"Kto jest najlepszy w Zelda oczywisci ja,nie mowilem ze to trojmoc i kto mial racje,ale wy swoje,a ja to wiedzialem od poczatku" .Dlatego zamiast czytac tego typu teksty wole pozostac neutralny.
Mozmy dalej snuc domysly,ale prawdziwa tajemnica wyjdzie w marcu i chocby nawet bylaby to trojmoc,to nie przecze temu,bo niechce potem czytac postow na forum typu
"Kto jest najlepszy w Zelda oczywisci ja,nie mowilem ze to trojmoc i kto mial racje,ale wy swoje,a ja to wiedzialem od poczatku" .Dlatego zamiast czytac tego typu teksty wole pozostac neutralny.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
a ja myśle że z tą pustynią to przesadziłeś, mam angielską wersje ale gdy po raz pierwszy wyjmuje sie master sword to ganodorf gada jakieś głupoty że odwaliliśmy dobrą robote i ten sages mówi tam że jesteśmy w sacred realm, które jest położone w samym środku temple of Light a znaki trójmocy zaczynają się świecic po zdobyciu spiritual stone, a trójmoc nie znajdowała się gdzieś na pustyni, tylko w sacred realm które otworzyliśmy po wyjęciu master sworda, i po kilku dniach po wyjęciu master sworda (zanim się przenieśliśmy siedem lat do przodu) ganondorf zdobył jedną częśc trójmocy z sacred realm i podbił hyrule za pomocą tej części, czyli po pokonaniu ganondorfa i przywrócenia normalnego czasu przez zeldę wszystkie części znów powinny znajdowac się w sacred realm.
PS: wiem że trochę namieszałem ale może ktoś mnie zrozumie
PS: wiem że trochę namieszałem ale może ktoś mnie zrozumie
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Triforca nie da się otrzymać w grze jak łuk czy bumerang. Mamy Odwagę i nic więcej.
To tylko jedna z tych plotek, którą ludzie lubią się jarać...To tak samo jak ze zbudowaniem 3 domków w Minish Cap.
Proponuję zamknąć ten temat...I tak nic mądrego nie wyniknie z niego Co najwyżej ktoś "odkryję" nowy sposób na otrzymanie Triforce'a i będzie jak z 3 domkiem.
To tylko jedna z tych plotek, którą ludzie lubią się jarać...To tak samo jak ze zbudowaniem 3 domków w Minish Cap.
Proponuję zamknąć ten temat...I tak nic mądrego nie wyniknie z niego Co najwyżej ktoś "odkryję" nowy sposób na otrzymanie Triforce'a i będzie jak z 3 domkiem.
She's got everything I need, pharmacy keys
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”