trójmoc!!!

Moderator: Moderatorzy

pacman boy
Kokiri
Kokiri

Postautor: pacman boy » 22 stycznia 06, 21:22

do komnaty mędrców dostajesz się za każdym razem po zdobyciu medalionu!!
i tylko wtedy i skąd wiesz że to jest święte królestwo trzea jej szukać na pustyni jak jest sie małyłm przed jej zjumaniem

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 22 stycznia 06, 21:23

Ja popieram Stormsa. Według mnie ten sekret to jednak nie jest trójmoc.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 22 stycznia 06, 21:27

Bo gdzies to było że to jest częscią tego królestwa
A tak to jest trudne isc w drugą strone ale ztego co pamiętam to tam nie ma dużych sekretów no może oprócz nadprogramowego kawałka serca
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 22 stycznia 06, 23:28

Eee tam szpanujecie,a to co piszecie to tylko domysly bo kto z was udowodni ze to na 100% prawda He??
Wedlug mnie najwiekszym sekretem jest jednak trojmoc,tak tez pisza na zagranicznych forach,to sie okaze juz wkrotce.Nie bawie sie w odkrywanie ich nie moja dzialka,bo nie lubie gdybac czy cos jest prawda czy nie i teraz to udawadniac niedowiarka,ja sie w takie cuz nie bawie.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 22 stycznia 06, 23:32

Ja mysle ze to nie bedzie trójmoc. A to ze na zagranicznych forach tak piszą to nic nie znaczy bo to tez tylko domysly są.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 22 stycznia 06, 23:44

No w sumie fakt,ja jednak pozostaje przy wersji Tajemnicze Krolestwo a w srodku Trojmoc,bo co innego moze byc najwiekszym sekretem Zeldy :|
Niewiem pozyjemy zobaczymy :wink:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 22 stycznia 06, 23:46

Ale im dluzej sie zastanawiam tym bardziej dochodze do wniosku ze gdyby to byl jakis ukryty dungon z jakims sekretem to ludzie by to odkryli.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 22 stycznia 06, 23:52

Niewiem byc moze sa Hardcoorowcy pewnie pobawili by sie w te klocki.
Zastanawia mnie jednak fakt jaki moze byc najwiekszy sekret oproocz trojmocy :|

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 23 stycznia 06, 00:16

Mi sie wydaje ze to wlasnie trojmoc. Jak ja zdobyc to nie wiem... ale nie na pustynii... co wy zdziczeliscie. Na pustyni sa czarne chmury bo to czesc grafiki... w innych gierkach tez jak sie lazi po pustyni to chmory tam maja czarny kolor... to poprostu taki no... bajerek. grafa taka i tyle no. Nie wydaje mi sie ze to na pustyni jest aaaale... zeby nie bylo to pujde i poszukam ale naprawde bardzo watpie :?

PS: Gangsta, ja tez lubie Mitsurugiego :D
Obrazek

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 23 stycznia 06, 00:18

Jeszcze takie moje przemyslenie ze jesli trójmoc by byla do zdobycia to by cos dawala bez czego nie da rady przejsc gry bo to za wazna rzecz jest. Tak mysle. Byle do marca...
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 23 stycznia 06, 08:55

Cokolwiek by to nie było nie musi być potrzebne może tylko ozdabiać wasze menu zupełnie jak jajka z "?" w Banjo-Kazooie
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 23 stycznia 06, 11:58

Oby cos fajnego bo jak pisalem juz nie sadze to nie bedzie jakas ukryta lokacja ani rzecz do zdobycia.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 23 stycznia 06, 13:31

Zobaczymy,ale skoro to najwiekszy sekret gry to musi to byc cos waznego.Nie wykluczam trojmocy,ani zadnej ukrytej lokacji zawsze moze byc tak ze jest poprostu bardzo dobrze ukryta gdzie ciezko bedzie ja znalezc.Nie watpie w umiejetnosci prawdziwych hardcocrowcow Zeldy,ale zawsze moglo im cuz umknac,przeciez nikt nie jest doskonaly i gdzie jest napisane ze jezeli jest to trojmoc to byla by ona juz odkryta.
Mozmy dalej snuc domysly,ale prawdziwa tajemnica wyjdzie w marcu i chocby nawet bylaby to trojmoc,to nie przecze temu,bo niechce potem czytac postow na forum typu
"Kto jest najlepszy w Zelda oczywisci ja,nie mowilem ze to trojmoc i kto mial racje,ale wy swoje,a ja to wiedzialem od poczatku" .Dlatego zamiast czytac tego typu teksty wole pozostac neutralny. :wink:

Waser
Kokiri
Kokiri

Postautor: Waser » 25 sierpnia 07, 11:51

a ja myśle że z tą pustynią to przesadziłeś, mam angielską wersje ale gdy po raz pierwszy wyjmuje sie master sword to ganodorf gada jakieś głupoty że odwaliliśmy dobrą robote i ten sages mówi tam że jesteśmy w sacred realm, które jest położone w samym środku temple of Light a znaki trójmocy zaczynają się świecic po zdobyciu spiritual stone, a trójmoc nie znajdowała się gdzieś na pustyni, tylko w sacred realm które otworzyliśmy po wyjęciu master sworda, i po kilku dniach po wyjęciu master sworda (zanim się przenieśliśmy siedem lat do przodu) ganondorf zdobył jedną częśc trójmocy z sacred realm i podbił hyrule za pomocą tej części, czyli po pokonaniu ganondorfa i przywrócenia normalnego czasu przez zeldę wszystkie części znów powinny znajdowac się w sacred realm.

PS: wiem że trochę namieszałem ale może ktoś mnie zrozumie

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 sierpnia 07, 13:23

Triforca nie da się otrzymać w grze jak łuk czy bumerang. Mamy Odwagę i nic więcej.
To tylko jedna z tych plotek, którą ludzie lubią się jarać...To tak samo jak ze zbudowaniem 3 domków w Minish Cap.
Proponuję zamknąć ten temat...I tak nic mądrego nie wyniknie z niego :D Co najwyżej ktoś "odkryję" nowy sposób na otrzymanie Triforce'a i będzie jak z 3 domkiem.
She's got everything I need, pharmacy keys

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”