HELP CENTER (OoT)
Moderator: Moderatorzy
Hej.Mam problem z jednym upgradem a mianowicie z orzechami deku.Chodzi oczywiście o ten upgrade przy którym nie mogę się cofać w czasie.Jest w nim potrzebna maska prawdy.A maskę prawdy można zdobyć dopiero po sprzedaniu maski królika a żeby sprzedać maskę królika trzeba już być dorosłym Linkiem.I tu jest problem bo jak już będę dorosłym to mi się upgrade nie uda.Więc mam pytanie jak to zrobić???Aby zdobyć upgrade.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Witam, Cześć, Siema Administracji,VIP'om i userom
To mój pierwszy wpis na tymże forum.
Ale do rzeczy...
@Ganon
Ale chyba nie ma innych dodatków tylko do zrobienia na małym Linku [Gdybym przechodził OoT wczoraj to bym wiedział ale ,że ze 2 miechy temu to też wypadło... Ach ta Skleroza ]
Chociaż zobaczyć nie zawadzi
To mój pierwszy wpis na tymże forum.
Ale do rzeczy...
@Ganon
Kruppol pisze:A byłeś na naszej stronie ? My tam mamy solucje . . .
Ale chyba nie ma innych dodatków tylko do zrobienia na małym Linku [Gdybym przechodził OoT wczoraj to bym wiedział ale ,że ze 2 miechy temu to też wypadło... Ach ta Skleroza ]
Chociaż zobaczyć nie zawadzi
Ostatnio zmieniony 2 lipca 11, 11:34 przez ***VIP***, łącznie zmieniany 1 raz.
Pecunia non olet - pieni?dze nie ?mierdz?
W sumie musiałem ten post ***VIP*** przeczytać ponad pięć razy żeby zrozumieć ale już OK.
Zero-przetłumaczę ci to na bardziej zrozumiały język
Mówi że raczej nie ma już żadnych takich questów jak ten z upgrade ale nie jest pewien bo ostatnio dość dawno przechodził OoT.
PS:Dzięki za pomoc ***VIP***.Na przyszłość pisz bardziej zrozumiale.
Czo?
Zero-przetłumaczę ci to na bardziej zrozumiały język
Mówi że raczej nie ma już żadnych takich questów jak ten z upgrade ale nie jest pewien bo ostatnio dość dawno przechodził OoT.
PS:Dzięki za pomoc ***VIP***.Na przyszłość pisz bardziej zrozumiale.
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
ganon pisze:czy oprócz tego upgrade'a co się pytałem poprzednio są jeszcze jakieś zadania których nie mogę wykonać już po zmianie w dorosłego Linka???
omg to nie wiesz, że da się później znowu cofnąć w czasie, żeby zebrać brakujące rzeczy?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:omg to nie wiesz, że da się później znowu cofnąć w czasie, żeby zebrać brakujące rzeczy?
MasterLink, źle mnie zrozumiałeś.Chodzi mi o takie upgrade których nie da się już później wykonać.Nawet jak cofniesz się w czasie. Oto cytat z naszej strony:
Drugie zwiększenie Orzechów Deku (do 40)jest "sprytnie ukryte", a mianowicie należy ponownie pójść do Zaginionego Lasu w te same miejsce, gdzie dokonaliśmy drugiego upgradu Patyków Deku tylko, że tym razem bierzemy ze sobą Maskę Prawdy. UWAGA! Jest tylko jedno "ale" nie możesz przenieść się ani razu w przyszłość (czyt.przeniesiesz się w przyszłość, wrócisz do przeszłości to dostaniesz od nich bęcki) zanim tego dokonasz, bo inaczej będą Cię atakować.
Więc już rozumiesz MasterLink???
A moje pytanie brzmi:czy są jeszcze takie questy???
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W takim razie w solucji jest błąd. Upgrade można zdobyć w każdej chwili. Poboczne questy nie mogą tak sobie przepaść.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Właśnie zdaje się, że to jest jedyny upgrade, który może przepaść.
Podobno nie można dostać Orzechów od Deku po zdobyciu Piły z questa na Biggoron Sword (sauce: http://www.gamefaqs.com/boards/197771-t ... e/57163093 )
Nie wiem czy we wszystkich wersjach tak jest, ale na pewno sam miałem taki problem na okarynie z vc.
Podobno nie można dostać Orzechów od Deku po zdobyciu Piły z questa na Biggoron Sword (sauce: http://www.gamefaqs.com/boards/197771-t ... e/57163093 )
Nie wiem czy we wszystkich wersjach tak jest, ale na pewno sam miałem taki problem na okarynie z vc.
Witam wszystkich. Mam dość poważny problem, mianowicie gram sobie w Ocarine 3D, i doczłapałem już to Tample of Light. Wszystko szło dość dobrze, aż dotarłem do pokoju z trzema anubisami. Jak bym ich nie pokonywał, czy to za pomocą Farore fire, czy używając przycisku i time bloka, nic się dalej nie dzieje. Wszystkie drzwi pozostają zamknięte. Błagam, powiedzcie że to nie jest jakiś bug, bo mnie zczyści jeśli będę musiał zaczynać grę od zera
Erm, no to mam do powiedzenia dwie rzeczy. Po pierwsze już sobie z tym poradziłem podczas sesji zeldy w pracy. Po drugie, drogi nokashu, nie jestem kretynem, i przejrzałem dwie angielskie solucje oraz jedną polską (waszą zresztą), zanim zwróciłem się o pomoc do was. A problem polegał na tym że [spoiler]poza spaleniem anubisów trzeba było wysadzić laser, który traktowałem jako pułapkę, a nie przeciwnika (nawet nie wiedziałem że da się go zniszczyć 0o)[/spoiler]. A uwierz mi że gdybym nie zaciął się w tym pokoju na dwie godziny i nie był pewien że złapałem się w jakiegoś buga nie ruszyłbym solucji nawet kijem xD Przepraszam za długą wypowiedź, ale poczułem się jakbyś potraktował mnie jak laika, tylko dla tego że jestem nowy na forum, a ja chciałem tylko prostego "To nie bug, kombinuj dalej"
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”