Różnice pomiędzy wersjami
Moderator: Moderatorzy
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Jakimi pierwszymi Master Questami? OoTMQ pierwszy raz światło dzienne ujrzało dopiero na GCN, wcześniej nigdy nie zostało wydane. Można pobrać ROM Master Questa dla emulatorów N64 ale to akurat nie dla tego, że ta gra została wydana na tą konsole, ale dlatego że ten ROM znajduje się na gackowej płytce z grą razem z bootowalnym narzędziem który go po prostu no... emuluje. Jest tylko jedna wersja, naturalnie poprawiona już ostatecznie o wszystkie błędy tak jak czysta Ocarina na GCN.
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Nie. Zresztą na DD miała wyjść Ura Zelda, do dzisiaj nie wiemy czy to w 100% jest Master Quest którego dostaliśmy. Tak czy siak, nie wyszło nic, DD okazało sie totalną klapą i wyszło na to może tylko z 5 tytułów w tym prawie same Mario Artists.
Mam Master Questa z bonusowej łind łejkerówki, do dzisiaj nie przeszłam. Wstyd. Ale to chyba jedyna Zelda jaka mi została.
Mam Master Questa z bonusowej łind łejkerówki, do dzisiaj nie przeszłam. Wstyd. Ale to chyba jedyna Zelda jaka mi została.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jakby ktoś chciał wiedzieć jaka jest wersja OoT na konsole 3DS to mówię – okrojona i ocenzurowana.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Usunięcie niewygodnych symboli na tarczy/blokach, kolor krwi wrogów w większości miejsc oraz muzyka w Fire Temple.
Możemy iść jeszcze dalej - piersi Ruto są teraz odpowiednio osłonięte, w wersji na n64 tego nie ma, ale chyba nie będziecie płakać z tego powodu?
Możemy iść jeszcze dalej - piersi Ruto są teraz odpowiednio osłonięte, w wersji na n64 tego nie ma, ale chyba nie będziecie płakać z tego powodu?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Warto również podkreślić że w jednym z pomieszczeń w świątyni wody jest pewna zmiana. Na N64 było pomieszczenie z kratą a za nią był Skulltul i kula która...otwierała tą kratę. Trzeba było uderzyć w kulę albo bombą albo spin atakiem co okazało się być bugiem(miecz przenika przez kratę). W wersji na 3DS kula jest za posągiem niedaleko kraty. Sam miałem problem z poszukaniem tej kuli.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
http://i1134.photobucket.com/albums/m60 ... /Ruto1.jpg
Mi się ta zmiana nawet podoba, bo nagość Ruto zawsze była trochę niepokojąca... Ale wielkiej różnicy wcale nie ma.
Mi się ta zmiana nawet podoba, bo nagość Ruto zawsze była trochę niepokojąca... Ale wielkiej różnicy wcale nie ma.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ruto też dorasta.
+ W wersji na 3DS korytarze w Water Temple są oznaczone żeby każuale się nie pogubiły
+ W wersji na 3DS korytarze w Water Temple są oznaczone żeby każuale się nie pogubiły
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”