Postać

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 11 lipca 07, 19:09

Wondercrow pisze:Eh, jak juz ktos powiedzial, jednym sie jakas postac podoba a innym nie. Pogodzmy sie z tym.

Moi ulubiency... hmh...
Dark Link, Sheik, Nabooru, Ruto, Navi (tak. mnie jakos nie przeszkadza jej "Hey! Listen!" o__O'), Fado, Mido... eeee... Nie umiem sobie przypomniec kto jeszcze... ~~'

FADO A któż to taki?!
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 11 lipca 07, 19:11

Fado to taka blondynka Kokiri, co stoi na mostku przy domku Sarii. Fado z Wind Wakera otrzymal od niej imie, tak samo jak farmer w Twilight Princess ^___^ Ona, zeby bylo jeszcze zabawniej, ma swoj wlasny model i mowi rozne rzeczy w zaleznosci jaka mamy na sobie maske. Znika po 7 latach i jest tylko w sekwencji wymian.

Ale nie robmy offtopa.

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 11 lipca 07, 21:17

Kruppol pisze:A medalion? A most do Ganona?Aaaa...Saria song?! A bariera zniszczona w zamku ganona Gangsta To wszystko nazywa się nic :?: :!:

Hm to tylko skromny element przejscia gry,cała czarna robota przypada Linkowi.
Prawa jest taka,że Saria pomaga Linkowi w jego przygodzie,ale powiedzmy Sobie szczerze w nie większym stopniu niż reszta mędrców.Dlaczego więc Saria jest niby lepsza niż reszta mędrców??Przecież włsciwie pomocna jest w takim samym stopniu jak inni wybrańcy(czyt.mędrcy).
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 12 lipca 07, 07:09

Skończcie to... Każdy ma prawo lubić inną postać, nie? :) Np. ja powiem, że lubię dajmy na to ... no nie wiem, Ganona, ot tak sobie. I co, nie mam prawa go lubić, bo ktoś powie, że on jest be i Link bardziej światu pomógł? Bez jaj, każdy sam wybiera, jaką postać lubi i to nie powinno być powodem do dyskusji.

Pozdrawiam.
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 12 lipca 07, 08:22

Mr.M pisze:Skończcie to... Każdy ma prawo lubić inną postać, nie? :) Np. ja powiem, że lubię dajmy na to ... no nie wiem, Ganona, ot tak sobie. I co, nie mam prawa go lubić, bo ktoś powie, że on jest be i Link bardziej światu pomógł? Bez jaj, każdy sam wybiera, jaką postać lubi i to nie powinno być powodem do dyskusji.

Pozdrawiam.

O! Tu się z tobą zgadam też lubie Ganona bo:
1.Dał nam nieskączoność potworów czyli całą frajde
2.Bo fajnie sie z nim walczyło
3.Następna frajda bo mieliśmy kogo ratować^^
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 12 lipca 07, 08:45

Kiedyś czytałam ciekawą analize Ganondorfa w stylu "Co sprawiło, że stał się zły".
Opierała się na domysłach i analizie psychologicznej. Za to polubiłam go-pasuje mi taka teoria, był dzięki niej bardziej ludzki.
Navi to i ja lubię-jej "Hey! Listen!" było przeurocze;] Nie wiem, czemu niketórych wkurzało w niej.
Fado była miejscami przerażająca-ta radosna minka i spokój, z jakim mówiła że "Tego" człowieka już tam nie ma i że każdy kto wejdzie do lasu stanie się Stalfosem. Skojarzyła mi się z jakąś dziewczynką z horroru....
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
master sword
Goron
Goron

Postautor: master sword » 12 lipca 07, 13:15

link i zelda a ganona nie lubie bo jest zły

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 lipca 07, 16:02

Mr.M pisze:Skończcie to... Każdy ma prawo lubić inną postać, nie? :) Np. ja powiem, że lubię dajmy na to ... no nie wiem, Ganona, ot tak sobie. I co, nie mam prawa go lubić, bo ktoś powie, że on jest be i Link bardziej światu pomógł? Bez jaj, każdy sam wybiera, jaką postać lubi i to nie powinno być powodem do dyskusji.

Pozdrawiam.

Jest pewne wytłumaczenie,niektórym poprostu bardziej przypadają czarne charaktery,wolą zło niż dobro :wink: Także nie można rozpatrywać tego problemu pod kątem kto bardziej pomógł światu :wink: .hehehhe

Awatar użytkownika
Mistrz Hylian
Goron
Goron

Postautor: Mistrz Hylian » 12 lipca 07, 16:38

Kruppol pisze:

Pozdrawiam.

O! Tu się z tobą zgadam też lubie Ganona bo:
1.Dał nam nieskączoność potworów czyli całą frajde
2.Bo fajnie sie z nim walczyło
3.Następna frajda bo mieliśmy kogo ratować^^

Taka długa, fajna walka musi się kiedyś skończyć :cry: , ale jak na razie jest fajnie.....
Obrazek

Ogień, Woda, Ziemia, Wiatr- 4 główne żywioły.....

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 12 lipca 07, 16:39

Ja osobiście wole dobro. Podoba mi się tylko wizja udręczonego Ganondorfa..Nie rozumiem fascynacji niektórych dark Linkiem. Potwór jak każdy inny, bez charakteru,a sporo osób się nim fascynuje....Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego? To nie jest złośliwe, po prostu nie rozumiem jego fenomenu(a chce zrozumieć) ;]

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 lipca 07, 20:05

Fenomen Dark Link'a hm,może dlatego,że jest niemal że taki sam jak Link tylko w mrocznej postaci,pewnie sam jego wizerunek wzbudza w nie których zainteresowanie,poza tym ze złej strony mocy jest jedną z ciekawszych osobowosci.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 13 lipca 07, 10:37

Tylko że np. w OoT nie ma żadnej osobowości..On jest jak cień Linka, albo odbicie lustrzane, ale jest...hm...pusty w środku-raczej bez uczuć. Więcej osobowości miał choćby ten Król Ikany z jego pomocnikami z MM, albo Kotake i Koume..Nawet nie ma twarzy pożądnej^^"

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 13 lipca 07, 10:40

I co z tego? Wazne ze jest~! XDDD lol...

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 13 lipca 07, 18:38

No właśnie nic O_o Jestem ciekawa co jest w nim takiego pociągającego...

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 13 lipca 07, 18:44

Hmmh... ja tez... Nie wiem w sumie co mi sie w nim podoba XD Jakby mu dac jakis charakter i pokolorowac jego skore przynajmiej na szaro (...) to by calkiem niezla postac byla XD ... ... ... ... prawda? o__o'
(coz, ale mozna tez mowic o Dark Linku ogolnie, czyli o jego 'ewolucji' w LoZ... W FSA ma wieksza role, ale ukrywa sie pod imieniem Shadow... >xC)

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”