Jak myślicie, kto był najbliższą osobą dla Linka?
Moderator: Moderatorzy
Jak myślicie, kto był najbliższą osobą dla Linka?
KTO BYŁ OSOBĄ NAJBLIŻSZĄ LINKOWI ? 

Ostatnio zmieniony 24 lipca 08, 15:46 przez piotrek94, łącznie zmieniany 2 razy.
Po 1.Kto to jest ralts
Po 2.Najbliższa osoba czyli najlepszy przyjaciel/przyjaciółka
Edit głos na sarie i zelde

Po 2.Najbliższa osoba czyli najlepszy przyjaciel/przyjaciółka

Edit głos na sarie i zelde
Ostatnio zmieniony 18 marca 08, 19:45 przez Kruppol, łącznie zmieniany 1 raz.

FALCON PAWNCH!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kruppol pisze:Kto to jest ralts
Taki pokemon O_o
Chyba chodzi mu o Prince'a Raliz - ale on jest z Zeldy TP

PS: Kolejny temat do nabijaczki postów... czemu nie...

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
Co to jest lub kto to jest "Fiary" albo "Ralts" Znajomośc Zeldy nie do pozazdroszczenia a tym bardzij kiedy sie zakłada temat czy tym bardziej ankietę. Nie chce krytykować ale to kolejny dziwny temat Masterlink ma racje do nabijania... ehh. Odpowiedz sama sie nasówa Zelda i Saria obojetnie w jakiej kolejności.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
johnyu pisze:przecież Zeldę 4 razy w życiu na oczy widział
Co z tego. Tu nie chodzi oto ile razy się z nią widział, tu chodzi o całokształt
np. zakończenie

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Rany julek... Litości!
Po pierwsze - po co tytuł tematu jest pisany z dużych liter? Żeby przyciągał uwagę? Dajcie spokój...
Po drugie - temat jest, w mojej skromnej opinii, idiotyczny. Był już kiedyś temat "Kogo Link kocha?" i marnie skończył. Dlatego nie wróżę mu świetlanej przyszłości...
Po trzecie -
Bardzo nie lubię tego słowa, ale palce praktycznie same mi je wystukały na klawiaturze - żal.pl... xD
Po pierwsze - po co tytuł tematu jest pisany z dużych liter? Żeby przyciągał uwagę? Dajcie spokój...
Po drugie - temat jest, w mojej skromnej opinii, idiotyczny. Był już kiedyś temat "Kogo Link kocha?" i marnie skończył. Dlatego nie wróżę mu świetlanej przyszłości...
Po trzecie -
piotrek94 pisze:Pisząralts chodziło mi o tego świetlika co cały czas obok niego lata
Bardzo nie lubię tego słowa, ale palce praktycznie same mi je wystukały na klawiaturze - żal.pl... xD
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Lakitu pisze:Ja zaznaczyłem "Inny bohater" mając na myśli... Ganona/Ganondorfa. On zawsze pogra z Linkiem w tennisa, powalczy z nim na miecze. Zawsze znajdzie dla niego czas. Jest opiekuńczy, dba o jego kondycje i daje mu szanse na wiele przygód. To dzięki niemu Link jest bohaterem
!
"Szatan jest najlepszym przyjacielem Kościoła, gdyż dzięki niemu Kościół ma co robić"-cytat z "Biblii Szatana"(stek bzdur, nikomu nie polecam, jedynie ten cytat jest fajny-nie, to moja przyjaciółka to wynalazła)

Lakitu-boska wypowiedź

Zelda of korz. ZeLink-eternal Law!

She's got everything I need, pharmacy keys
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”