Nazwisko
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
WUT??
EDIT: Link nie ma nazwiska Link to Link... Poza tym - nie widziałem jeszcze tak głupiego tematu jak ten... To będzie istna nabijaka postów... -_-

EDIT: Link nie ma nazwiska Link to Link... Poza tym - nie widziałem jeszcze tak głupiego tematu jak ten... To będzie istna nabijaka postów... -_-

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
nie no ludzie dajcie sobie spokoj...
[ Dodano: Sob 05 Lip, 2008 ]
a tak po drugie to koles sobie zalozyl konto i teraz stawia bezsensu tematy... czy to normalne??
i tez bym tak obstawial. a tak poza tym nikt nie wie jak ma nawet link na imie (chodzi mi o npc w grach) bo skoro nawet litery z siebie nie wydusil...Wondercrow pisze:W czasach, w których dzieje sie akcja Okaryny Czasu i większości innych Zeld (WW/PH to już chyba niebardzo ;D) ludzie nazwisk nie mieli.
[ Dodano: Sob 05 Lip, 2008 ]
a tak po drugie to koles sobie zalozyl konto i teraz stawia bezsensu tematy... czy to normalne??

Blizzard pisze:a tak po drugie to koles sobie zalozyl konto i teraz stawia bezsensu tematy... czy to normalne??
Przecież to jeszcze dziecko

Blizzard pisze:i tez bym tak obstawial. a tak poza tym nikt nie wie jak ma nawet link na imie (chodzi mi o npc w grach) bo skoro nawet litery z siebie nie wydusil...
Wydusił! Zelda, Nabooru, Darunia, etc

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Link mówi, tylko w grze tego nie słyszymy. Bo niby skąd inne postacie wiedzą jakie Link ma intencje i z czym do nich przyszedł? Przecież nie czytają w jego myślach..
Dobra koniec
i proponuję zamknąć ten temat...
Dobra koniec

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”