Chce rozpocząć dyskusje na temat...hmmm....bardzo nietypowy,a konkretnie o kolczyk Linka. Jak wiadomo nasz blond-włosy heros w swoim lewym uchu nosi kolczyk i tu moje lekkie zakłopotanie. Pamiątką po gimnazjum były różne rzeczy. Jedną z nich było to,że jak chłopak nosi kolczyk w lewym uchu to gej. No tak. Nie chce mówić,jakoby Link był innej orientacji,ale ta kwestia nasunęła mi się gdy ponownie przechodziłem OoT( Ach ta Water Temple, nasuwa dużo myśli ;]). George Michael nosił kolczyk w lewym uchu,a wiadomo kim George Michael jest. Czytałem również, że to po prostu oznaka buntu ( -Link musisz ratować Hyrule!!! -NIE CHCE MI SIĘ. ----Już to widzę) ,lub po prostu punk (nie wiadomo co ma pod czapką ;]). Może to być także zwykła moda. Wszystko mi licho strzeliło w kwestii Ruto.Właśnie,przecież to była jego dziewczyna,ale raczej było widać,że im się nie układa. Dla Linka było to raczej z obowiązku i chęci posiadania szafiru,niż dla przyjemności. Nie jestem homofobem, po prostu nasunęły mi się takie myśli i chciałem się z wami tym podzielić.
P.S-Wyraźcie swoje opinie