*KOLCZYK*

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
darklink
Kokiri
Kokiri

*KOLCZYK*

Postautor: darklink » 31 sierpnia 11, 08:02

Chce rozpocząć dyskusje na temat...hmmm....bardzo nietypowy,a konkretnie o kolczyk Linka. Jak wiadomo nasz blond-włosy heros w swoim lewym uchu nosi kolczyk i tu moje lekkie zakłopotanie. Pamiątką po gimnazjum były różne rzeczy. Jedną z nich było to,że jak chłopak nosi kolczyk w lewym uchu to gej. No tak. Nie chce mówić,jakoby Link był innej orientacji,ale ta kwestia nasunęła mi się gdy ponownie przechodziłem OoT( Ach ta Water Temple, nasuwa dużo myśli ;]). George Michael nosił kolczyk w lewym uchu,a wiadomo kim George Michael jest. Czytałem również, że to po prostu oznaka buntu ( -Link musisz ratować Hyrule!!! -NIE CHCE MI SIĘ. ----Już to widzę) ,lub po prostu punk (nie wiadomo co ma pod czapką ;]). Może to być także zwykła moda. Wszystko mi licho strzeliło w kwestii Ruto.Właśnie,przecież to była jego dziewczyna,ale raczej było widać,że im się nie układa. Dla Linka było to raczej z obowiązku i chęci posiadania szafiru,niż dla przyjemności. Nie jestem homofobem, po prostu nasunęły mi się takie myśli i chciałem się z wami tym podzielić.

P.S-Wyraźcie swoje opinie :)
Seweryn

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 31 sierpnia 11, 10:24

Link i Ruto nie są parą. On wziął szafir, ale nie miał najmniejszej chęci mieć bliższe relacje z łuskatą dziewczyną. W OoT przez te 7 lat które w pare sekund przesuwamy do przodu może został Gejem? Ale tylko w OoT bo w TP widocznie bardzo lubiał Ilie. Z resztą średnio mi się chce wierzyć w teorie gejostwa Linka więc nie bierzcie sobie do serca moje przypuszczenia.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 31 sierpnia 11, 11:25

"pamiątką po gimnazjum"
I wszystko jasne. Kolczyki nie mają nic wspólnego z orientacją. Sam sobie czasem myślę czy by sobie jakiegoś nie sprawić, a do bycia gejem mi daleko.
Jak dla mnie - kolczyk nie znaczy nic. Link po prostu go nosi i już. W mandze dostał go w podzięce od Impy, jeśli dobrze pamiętam, ale to tylko manga. Poza tym - chyba ci się naprawdę musiało nudzić : p
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 31 sierpnia 11, 14:33

No to to już jest naprawde teoria spiskowa ;p.
Obrazek

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 31 sierpnia 11, 14:49

Mamy coś o kolczyku w TYM wywiadzie.
Yoshiaki Koizumi powiedział:
And I pierced his ears, making him sort of cool. But it wouldn't suit Nintendo if he were too cool, so he wears that long underwear. (laughs)

Nic specjalnego, temat dziwny, nie szukajmy hmm... dziury w całym?

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 1 września 11, 13:35

Jeśli chcesz doszukiwać się jakiś gejowskich przesłań to może zacznij szukać w innych miejscach np. od SS i sceny Linka z Ghirahimem
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”