witam.jestem tu nowy .bardzo podobami się to forum,chodz dodam ,ze swietnosc mija(oby nie i po wydaniu NINTENDO NX i nowej Zeldy forumruszy z niespotykana sila.)
wracajac do tematu: mam pytanie. jestem po zdobyciu Epony,jz jako dorosly Link.mam isc do Kokori Forest ..po dotarciu nie mogeisc dalej bo niezasadzilem fasoli i nie mam jak wejsc na górny poziom.pytanie skad wziasc fasole?dodam ze nie ma juz tego typka ,ktory siedzial przy wejsciu do wodospadu rzeki Zory.skad wziac fasole? dziekuje.
Postaraj się pisać bez błędów!
nokash
skąd wziąć fasolę ?
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: skąd wziąść fasolę ?
Musisz się cofnąć do przeszłości i w tym samym miejscu w przeszłości przy wejściu do wodospadu kupić fasolki. Potem je zasadzić w odpowiednim miejscu i przenieść się znowu do przyszłości. Wtedy wyrośnie roślina. Jeśli grasz pierwszy raz może się wydać to trochę skomplikowane, ale to jedna z tych klasycznych Zeld gdzie nie ma prowadzenia za rączkę.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Re: skąd wziąść fasolę ?
Serio? Ta głupia sowa wpierdziela się w różne momenty gdy jesteś dzieckiem. I mówi ci co masz robić.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”