Ulubiony pół boss??
Moderator: Moderatorzy
Ulubiony pół boss??
Takiego tematu jeszcze chyba nie było.Wybierajcie waszego ulubionego pół-bossa??
Etc.Dead Hand jest uwazany przez jednych jako zwykły boss,inni znowu uwazaja go jako pół bossa,ostatecznie pozwoliłem se go umiescic,bo raczej nigdy nie jest wspominany przy gł bossach.
Co do Ganondorfa on tez jest pół bossem,prawdziwym bossem jest jego własciwa forma Ganon mimo ze jest łatwiejsza Umiesciłem go równiez.To chyab wszysyc z tych których zapamietałem.Glosujcie
Etc.Dead Hand jest uwazany przez jednych jako zwykły boss,inni znowu uwazaja go jako pół bossa,ostatecznie pozwoliłem se go umiescic,bo raczej nigdy nie jest wspominany przy gł bossach.
Co do Ganondorfa on tez jest pół bossem,prawdziwym bossem jest jego własciwa forma Ganon mimo ze jest łatwiejsza Umiesciłem go równiez.To chyab wszysyc z tych których zapamietałem.Glosujcie
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
Oczywiscie wybieram równiez Dark Linka tak jak i wiekszosc,jedna z najbardziej wymagających postaci.Na samym poczatku robił niezłe wrazenie i za pierwszym razem jak przechodziłem ooT to sprawił mi nie lada trudności w koncu walczyc ze swoim cieniem,który ma zdolnosci takie jak my wymagało to wtedy sporego poświecenia czasu,ale ostatecznie wygrałem z 3 sercami (Gdyby mi emu chodził zapodałbym koda i walczył z kilkoma dark linkami to było by wyzwanie)
Iron knuckle rowniez świetny zawodnik,silny ma dobry zasięg i do tego całkiem wytrzymały ale za wolny i to jest jego duzy minus juz takich trudnosci mi nie sprawił.Choc wersje ulepszone w wieży ganona juz takie banalne na początku nie były w grupie stanowia potęge i potrafia niezle wkurzyc.
Btw głosów na dark linka powinno byc wiecej Ktos chyba nie zagłosował
Iron knuckle rowniez świetny zawodnik,silny ma dobry zasięg i do tego całkiem wytrzymały ale za wolny i to jest jego duzy minus juz takich trudnosci mi nie sprawił.Choc wersje ulepszone w wieży ganona juz takie banalne na początku nie były w grupie stanowia potęge i potrafia niezle wkurzyc.
Btw głosów na dark linka powinno byc wiecej Ktos chyba nie zagłosował
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Iron Knuckle i niema mocnych!!
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”