beczka prochu
Moderator: Moderatorzy
beczka prochu
dostaje beczkę prochu i mam wysadzić jakiś głaz, gorn mówi, że mam nie przekraczać znaku przed głazem, więc jak mam go wysadzić, żeby potem chciał mi sprzedawać beczki prochu??
Najpierw jest tak po pokonaniu tego bossa w świątyni snowhead idziesz to tego grubasa w jaskini niedaleko wejscia do gorońskiego Shire tam dostajesz beke z tą beką masz zdązyc pod tor wyscigowy goronów i podstawić ją przy wejściu jak już wysadzisz wróc się do tego gorona i wtedy on powinien cię obdarzyć chyba darmóką a w przyszłosci możesz juz kupic odniego za 100 rupi albo w sklepie bombowym od goronskiego przemytnika za 50 rupi Ty wybierasz !
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- Link-Cristiano
- Kokiri
Storms pisze:Najpierw jest tak po pokonaniu tego bossa w świątyni snowhead idziesz to tego grubasa w jaskini niedaleko wejscia do gorońskiego Shire tam dostajesz beke z tą beką masz zdązyc pod tor wyscigowy goronów i podstawić ją przy wejściu jak już wysadzisz wróc się do tego gorona i wtedy on powinien cię obdarzyć chyba darmóką a w przyszłosci możesz juz kupic odniego za 100 rupi albo w sklepie bombowym od goronskiego przemytnika za 50 rupi Ty wybierasz !
[shadow=violet][/shadow] to prawda... no ale nie pasuje mi jedna czesc
Oto kilka Wcieleń linka:
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A