Butelki

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Butelki

Postautor: Wersus » 26 listopada 06, 10:20

Hej Wam!
Kolejny problem. A dokładnie chodzi mi o butelki. W pirackiej fortecy trzeba zbierać jaja Zor do butelek. Pierwszy raz jak grałem to miałem 2 butelki. Skapnąłem się że mi nie starczy i nie wiedziałem skąd następne załatwić. Zacząłem więc grę jeszcze raz. Doszła butelka za Goron Race. Z trzema butelkami (w grze od nowa) poszedłem do pirackiej twierdzy i znów mi brakowało (przywódczyni mówiła żeby znaleść 3 a ja znalazłem 4, a butelek miałem o jedną za mało). Jak, nie zaczynając gry od nowa mogę mieć jeszcze jedną butelkę? Powiem jeszcze tylko że mam butelkę z Goron Race, od wiedźmy z bagna i od Romani. Próbowałem nawet jeszcze raz pomóc Madam Arome znaleść syna, ale na końcu nie chce mi dać butelki tylko mówi żebym uciekał bo księżyc spadnie. I co mam robić ??
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."

Awatar użytkownika
kat_robert
Goron
Goron

Postautor: kat_robert » 26 listopada 06, 13:40

MM tylko liznąłem na emulatorze (aktualnie się zastanawiam nad zakupem, ale miałem oszczędzać, grrr), ale wydaj mi się, że rozwiązanie swojego problemu znajdziesz tutaj:
http://zelda.com.pl/infopage.php?id=117
ogni homo me guarda come fosse una testa de cazi

...i niekoniecznie sie myl?...

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 26 listopada 06, 18:19

No właśnie ten poradnik nic mi nie daje, dlatego piszę do was (w solce powinni szczegółowo napisać o tym a nie ma nic) :)

Awatar użytkownika
Mikau
Zora
Zora

Postautor: Mikau » 26 listopada 06, 20:09

4. Robisz wszystko to co żeby zrobić z maską listonosza tylko list dajesz mamusi która będzie siedziała wbarze.
5. Wyścig z bobrami (potrzebny harpun).
Po prostu weź 3 jaja do butelki pieśń wznoszenia i znowu do fortecy.Dla ułatwienia będziesz miał uchwyt na harpun.
Obecnie: :/ Nic nowego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 26 listopada 06, 20:36

Dobra, powiedzmy że sobie już poradziłem (godzina ganiania po cmentarzu). Jak mam wrzucić jaja do akwarium jak jest zamknięte ?

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 26 listopada 06, 21:06

Wrzucasz je przez kraty u góry akwarium :)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 27 listopada 06, 21:13

Teraz już to wiem. Ale wrzucenie przez kraty nie w każdym miejscu działa, tylko blisko środka akwarium. Na początku stałem na brzegu i to mnie zmyliło.

eto100
Kokiri
Kokiri

Postautor: eto100 » 25 listopada 07, 23:35

Czesc. Mam pytanie w sprawie butelki od bobrow. Plyne za tym bobrem caly czas i gdy zdobywam 7 obracz konczy mi sie czas :/ jest jakis sposob na to zeby plynac szybciej zora ??

Awatar użytkownika
BigMac64
Kokiri
Kokiri

Postautor: BigMac64 » 10 października 08, 18:21

Obawiam sie ze nie ma sposobu na szybsze pływanie, potrzebujesz wiecej treningu, jak juz poznasz dokladnie trase i nie bedziesz robil wiekszych błędów to dasz rade. :wink:

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 10 października 08, 18:58

BigMac64, nie odświeżaj tematów, polecał bym przeczytania tutejszego regulaminu ;).
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”