Spis przedmiotów na stronę Zelda Central

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 17 lipca 14, 20:45

kacperk pisze:Ale jakich jeszcze brakuje?

http://zeldawiki.org/Items_in_Majora%27s_Mask

Patrz ile tego jest (wszystko oprócz masek bo już są na stronie)

Najlepiej gdybyś od razu kopiował adres i wstawiał obrazek. Kopiujesz adres miniaturki i wklejasz do tego: [img]adres%20obrazka[/img]

efekt jest taki:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 lipca 14, 21:51 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 17 lipca 14, 21:05

Ok. Spróbuję. Ale dlaczego w innych opisach nie ma ich tak dużo. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo akurat na zelda wiki nie chce mi wejść.

[ Dodano: 17 Lipiec 14, 21:51 ]
Ok. Oddałem screeny i opisy brakujących przedmiotów. Lepiej bym pamiętał ale jeszcze nie grałem w majorę.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 17 lipca 14, 22:12

A co to ma do rzeczy? Nie piszesz tego z głowy tylko z gotowego opisu.

Obrazki butelki i Boss Remains są za duże. Musisz kopiować małe obrazki bezpośrednio z adresu, który podałem tak jak zrobiłeś z Magic Beans.

Inaczej zmarnujesz tylko czas na wklejanie niewłaściwych obrazków.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 17 lipca 14, 22:50

Już zmarnowałem. Mógłbyś remains i bottle sam wkleić, bo coś namieszałem coś pogubilem i teraz mam dość zmieniania.

[ Dodano: 18 Lipiec 14, 08:58 ]
Dobra, znalazłem mały obrazę remains, musiałbyś tylko do butelki znaleść, ale nie wiem czy informacja do remains się zgadza bo nie wiem poco Link je zbiera gdyż może pójść na szczyt zerowej wieży i sprać majorę i skull kida.

[ Dodano: 18 Lipiec 14, 08:59 ]
Dobra, znalazłem mały obraz remains, musiałbyś tylko do butelki znaleść, ale nie wiem czy informacja do remains się zgadza bo nie wiem poco Link je zbiera gdyż może pójść na szczyt zerowej wieży i sprać majorę i skull kida.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”