problem z uruchomieniem majora's mask
Moderator: Moderatorzy
problem z uruchomieniem majora's mask
Witam!
Mam problem z uruchomieniem gry. Muszę zainstalować expansion pack. Myślałam, że jest to ta dodatkowa pamięć, którą należy włożyć do N64 tam, gdzie jest miejsce na memory expansion. I to właśnie posiadam. Jednak nadal wyświetla się żądanie instalacji expansion pack. Czy jeszcze czegoś mi brakuje? Zelda to jedyna gra, jaką posiadam na N64. Nigdy wcześniej nie grałam na tej konsoli, a także posiadam ją właśnie dla tej jednej gry. Proszę o pomoc.
Mam problem z uruchomieniem gry. Muszę zainstalować expansion pack. Myślałam, że jest to ta dodatkowa pamięć, którą należy włożyć do N64 tam, gdzie jest miejsce na memory expansion. I to właśnie posiadam. Jednak nadal wyświetla się żądanie instalacji expansion pack. Czy jeszcze czegoś mi brakuje? Zelda to jedyna gra, jaką posiadam na N64. Nigdy wcześniej nie grałam na tej konsoli, a także posiadam ją właśnie dla tej jednej gry. Proszę o pomoc.
.:Brachypelma Smithi:.
___mio <Vertrauen ist gut...Kontrole ist besser>
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Pytam o to czy można go wymienić ponieważ nie wiem, czy mogę go wciągnąc i ewentualnie włożyć inny, czy nie uszkodzę w ten sposób konsoli, wiem, że takie coś można dokupić. Wiem też, że nie zajmujecie się sprzedażą, aż taką ignorantką nie jestem. Myślałam, iż zostanie mi udzielona konkretna odpowiedź na moje pytanie, skoro jest to forum dotyczące gier spod znaku Zeldy, przez osoby, które posiadają N64. Poza tym nie pytałam, czy mogę tu cokolwiek zakupić.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
W takim razie kupię nową memorkę. To N64 dostałam w prezencie (najpierw kupiłam Zeldę- choć to chyba powinno być odwrotnie ^^' ). Teraz skompletowałam pada.
[ Dodano: Sob 17 Gru, 2005 ]
Ach...pytałam, czy mogę to wyjmować, ponieważ mam załorzoną a'la plombę, która mniemam ma uniemożliwiać wyciąganie ex. pack.
Doedukowałam się właśnie. Nie mam expansiona lecz jumpera-szkoda, że zostałam wprowadzona w błąd. Nie miałabym problemu, gdybym wiedziała co posiadam. Tak czy inaczej wielkie dzięki Kupię sobie to, co potrzebne.
Ach...pytałam, czy mogę to wyjmować, ponieważ mam załorzoną a'la plombę, która mniemam ma uniemożliwiać wyciąganie ex. pack.
Doedukowałam się właśnie. Nie mam expansiona lecz jumpera-szkoda, że zostałam wprowadzona w błąd. Nie miałabym problemu, gdybym wiedziała co posiadam. Tak czy inaczej wielkie dzięki Kupię sobie to, co potrzebne.
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”