Tajemnice TERMINY.
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Goron, od którego dostajemy maskę Dongero kiedy dajemy mu kawał skały(ten który był w gigantycznym żyrandolu w domu Goronów) dziękując nam mówi, że to jego ulubione danie prosto z Dodongo Cavern. Czyli możemy przypuszczać, że przynajmniej Gorony z obu krain mają jakieś kontakty ze sobą, przynajmniej handlowe.
WonderCrow, tu takich raczej nie mamy xD
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
Czyli możemy przypuszczać, że przynajmniej Gorony z obu krain mają jakieś kontakty ze sobą, przynajmniej handlowe.
Hmh, czyli w tym momencie moja teoria o Terminie jako swiecie rownoleglym ginie >xC Ale to musi byc swiat rownolegly, skoro niektore postacie to te z OoT, ale o innych imionach i moze charakterach (albo i nie). Hmmh... No chyba, ze w Terminie tez jest Dodongo Cavern XDDDD
No czy ja wiem? xC
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
-
- Zora
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Albo inaczej. Postacie moga się spotykać, ale nie te same, bo może wtedy się...łączą ze sobą i mamy jedną osobę(mogłoby być tak z Linkiem) Np. Lulu może spotkać się z królem Zor, ale nie z Ruto, A Goron może się spotkać z Goronem, byle nie swoim odpowiednikiem. Jak jedno odchodzi do swojej krainy, to się rozłączają znowu....Oboje mają te same wspomnienia i nie są świadomi drugiej połowy.
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
-
- Zora
Z lasu który jest pod ziemią? No więc w takim razie gdzie jest Hyrule? Pod Terminą
?
Ten las chyba nie jest pod ziemia... Tylko potem trafiamy do jaskini, bo Link nie wychamowal i spadl... Z reszta nie wiem. Moze poprostu jest tam ciemno w tym lesie, dlatego nie widac u gory? Albo cos... Z reszta nie wiem, dawno nie gralam. Musze sobie przypomniec >xC
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wondercrow pisze:Tylko potem trafiamy do jaskini, bo Link nie wychamowal i spadl... Z reszta nie wiem. Moze poprostu jest tam ciemno w tym lesie, dlatego nie widac u gory?
To też jest dziwne... Wpadłem na dziką teorię ale musze wiedzieć jedną rzecz. Gdy stoimy na wprost Clock Tower i idziemy do przejścia za nią to na wprost mamy wyjścię w stronę oceanu czy czegoś innego?
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
No nic. Okazało się że wymyśliłem coś głupiego
. Zawsze myślałem że ocean jest na północy
.
Moja głupia teoria brzmiała tak: Hyrule z OoT to to samo zatopione Hyrule z WW. Link jadąc przez las (w Hyrule) na początku MM dojechał do świata na powierzchni wody (wszedł na górę). Termina byłaby wtedy wyspą na oceanie z WW a Great Bay zatoką na tym samym oceanie. W LA Link chciał powrócić do Hyrule z Terminy płynąc oceanem (tylko po co do zatopionego Hyrule oceanem
?) ale przez sztorm został wyrzucony na znikającą wyspę (ciągle na tym samym oceanie). Więc gdyby ocean był na północy (Link jechał z tamtej strony) to by się bardziej zgadzało ale że ta teoria jest do niczego więc nic się nie zgadza
.

Moja głupia teoria brzmiała tak: Hyrule z OoT to to samo zatopione Hyrule z WW. Link jadąc przez las (w Hyrule) na początku MM dojechał do świata na powierzchni wody (wszedł na górę). Termina byłaby wtedy wyspą na oceanie z WW a Great Bay zatoką na tym samym oceanie. W LA Link chciał powrócić do Hyrule z Terminy płynąc oceanem (tylko po co do zatopionego Hyrule oceanem

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”