Wiesz, mogę się grać spokojnie 4 metry od TV, chodzi mi o to, czy to wygląda, tak jak na Wii, bo np. PS One w ogóle nie wygląda na LCD, z PS2 nie jest wcale lepiej. N64, to dość stara konsola i tak się zastanawiam, czy tylko pod kineskop to się nadaję. Zdaję sobie sprawę, że rozmycie przy takim ekranie będzie niesamowite, ale w PSX obraz jakoś myga i w ogóle nie idzie tego używać.
Kupiłem OOT na Virtual Console i jest nędza. Muza działa płynnie, w mniejszych pomieszczeniach i domach jest ok, ale jak przyjdzie biegać nawet po Kokiri Forest, to jakoś nie jest to płynnie, tzn. nie wierzę, że tak to docelowo wyglądać powinno (na N64 i VC). Jak odpaliłem potem WW, to aż mi się w głowie zakręciło, taka płynność w grze. Pomijam grafikę, po prostu ilość klatek w OOT jest podejrzana. Nie wiem, ostatni raz zainwestowałem w to badziewie, lepiej kupić normalną konsolę i oryginalną grę.
[ Dodano: 23 Styczeń 14, 14:47 ]Szybkie pytanie do kogoś, kto posiada N64 z MM i Wii z edycją CE. Grałem w MM na Wii z tego składaka z GC i się strasznie tnie, ale obraz całkiem ładny. Czy jak podłączę N64, to też będzie tak samo, czy jakoś dramatycznie gorzej na LCD pod względem obrazu? Jutro chcę licytować N64, ale nie chcę bardzo na CRT tego przechodzić. Pomóżcie