Witam.
MAM wielki problem... Otóż oto w tym fragmencie solucji:
Przesuń blok do skały ze skrzynią, wejdź po nim i weź kolejną wróżkę. Potem przesuń blok do schodów, aby można było skoczyć na lewą kolumnę. Skocz na skrzynię na prawej i za pomocą specjalnego uderzenia Goronów wyjmij stamtąd kolejną wróżkę. Teraz przesuń blok do drugiej skarpy, wejdź na nią i przez drzwi. Przeskocz po kolumnie na drugą stronę i weź następną wróżkę.
Nie zrozumiałem tego fragmentu, że wziąłem że skrzyni tylko jedną wróżkę(tam gdzie trzeba blok przesunąć), ale ja go nawet nie przesuwałem! W dawniejszym fragmencie solucji miałem
włożyć do dziury ten blok, i teraz było w tej dziurze i nie przesuwałem (bo się nie dało), ,wskoczyłem na ten blok, na następną skałę, tam skrzynie otworzyłem normalnie(lol, nie mogłem doskoczyć na tą skrzynie..) i tak zaczyna się ten problem.
Nie było ŻADNEJ(!) następnej skały, na którą miałem skoczyć(Teraz przesuń blok do drugiej skarpy, wejdź na nią i przez drzwi. Przeskocz po kolumnie na drugą stronę i weź następną wróżkę.). I dlatego.. Proszę o pomoc. Jestem w tym fragmencie:
Zabij Dinofolsy i weź dwie ostatnie wróżki. Gratulacje! Masz już wszystkie! Wyjdź tedy, co wszedłeś, znowu wyjdź i wejdź na kolumnę po rampie. Rozwal kule śniegowe i wejdź po schodach. Przeskocz, tu jestem, pokonałem te dinozaury i dopiero zauważyłem że brakuje dwóch wróżek... Proszę, pomóżcie mi, co prawda pomyśliłem o cofnieciu się w czasie ale... Nie chciałbym od nowa przechodzić SnowHead.... Wiecie może jak dojść teraz do tamtego pokoiku? Bo ja normalnie nie wytrzymam ;( ;( Nie chcę od nowa przechodzić świątyni! Ale.. Poradźcie mi co mam zrobić, plz! I wdzięczny był bym także, gdybyście powiedzieli dokładniej, jak przesunąć ten blok itp.... Mam nadzieje że zrozumieliśćie (Ale się rozpisałem ) Ehh... A więc poradźcie mi! ^^
Problem ze świątynią SnowHead...
Moderator: Moderatorzy
Z tego co pamiętam nie da rady zdobyć wszystkich bez łańcucha szczególnie zapomina się o tych trzech:
1.W pokoju z wieloma guzikami gorońskimi (białe boo z sufitu lecą) weź oko prawdy spójrz na sufit pojawi się dziura wyślij tam strzałe bądź bombchu (strzelając w jej środek).
2.Na piętrze gdzie 1 raz walczysz z tym dziadkiem okiem prawdy da się dostrzec wnęke i podlatuje tatl czyli pieśń stracha na wróble i łańcuchem przyczepić się do niego
3.W pokoju z mapą są niewidzialne mini-schody pod sam sufit do wrózki.
Jeżeli to nie te to załuż maskę wróżki i lataj od komnaty do komnaty i w tej której zacznie się mienić oznacza ze tu jest jakaś wróżka.
I nie desperuj bo snowhead jest stosunkowo małą świątynią.
1.W pokoju z wieloma guzikami gorońskimi (białe boo z sufitu lecą) weź oko prawdy spójrz na sufit pojawi się dziura wyślij tam strzałe bądź bombchu (strzelając w jej środek).
2.Na piętrze gdzie 1 raz walczysz z tym dziadkiem okiem prawdy da się dostrzec wnęke i podlatuje tatl czyli pieśń stracha na wróble i łańcuchem przyczepić się do niego
3.W pokoju z mapą są niewidzialne mini-schody pod sam sufit do wrózki.
Jeżeli to nie te to załuż maskę wróżki i lataj od komnaty do komnaty i w tej której zacznie się mienić oznacza ze tu jest jakaś wróżka.
I nie desperuj bo snowhead jest stosunkowo małą świątynią.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Poprostu idziesz do stracha na wróble wyciągasz okaryne i grasz dowolne nuty. Może być same A A A A. I wtedy się uczysz. Jeżeli zapomnisz wystarczy się wrócić w czasie aby zrestartować bo melodia nie jest stała.
Redaktor www.retroage.net
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”