FSA w trybie Multiplayer bez Gba

Moderator: Moderatorzy

Izune
Kokiri
Kokiri

FSA w trybie Multiplayer bez Gba

Postautor: Izune » 26 sierpnia 08, 08:04

Tak jak w temacie.
Czy jest to możliwe zagrać w FSA w kilku graczy bez Game Boy Advanca? Chodzi mi o to by zagrać w multi kilkoma padami.
[img]C:\Documents%20and%20Settings\WAC\Pulpit[/img]

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 26 sierpnia 08, 08:47

O ile dobrze wiem, to trybu multiplayer nawet nie włączysz bez podłączenia GBA (mogę się mylić, bo dawno nie grałam)

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 26 sierpnia 08, 09:28

Ja także z tego co pamiętam, nie zagrasz Multi, jak mówi Wondi, po prostu tylko opcja Multi jest dostępna, jak posiadasz GBA, inaczej nie zagrasz...
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Izune
Kokiri
Kokiri

Postautor: Izune » 26 sierpnia 08, 11:14

A do dupy z takim rozwiązaniem :D nie bede wydawać kasy na 2 GBA po to, żeby sobie w FSA pograć :lol:

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 26 sierpnia 08, 11:17

Możesz przecież grać w single player mode. Ta gra jest świetna nawet gdy gra się samemu ;D

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 26 sierpnia 08, 21:11

Gra jest bardzo dobra, nawet opisałem kilka rozdziałów - są na stronię, ale wydaję mnie się, że wystarczy jeden GBA i możesz grać multi, jeden na GBA, drugi na padzie GC, ale mogę się mylić ;).
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Izune
Kokiri
Kokiri

Postautor: Izune » 31 sierpnia 08, 17:50

Też mi się tak wydawało, że jest to racjonalne rozwiązanie, Boryn, ale zauważ, że gdy obaj wejdą do GBA space to wszystko gra, ale jak ten co gra na GBA wyjdzie, to ekranik tego grającego na padzie przeszkadza mu. :-? A poza tym, włącz sobie "Hyrulean Adventure" i ustaw na dwóch graczy. Będzie widnieć 2 konsole, czyli nie pogra tak we 2 :/ A szkoda, bo nie ma sensu, żeby jedna rodzina kupowała 2 GBA :(
btw. i tak to jest super gra, trzeci raz ją przechodzę :P xD

Awatar użytkownika
Armis
Goron
Goron

Postautor: Armis » 8 grudnia 09, 21:21

Mam na chacie 2 GBA, a z kolegami przeszedłem na 4 GBA (na singla i 3 GBA też nie omieszkałem), za każdym razem gry grałem z inna ilością graczy rozgrywka miała inne urozmaicenia. Do tego podczas gry można było zawsze coś podwinąć koledze :D :D

Wróć do „Legend of Zelda: Four Swords Adventures”