chrno pisze:Ogólnie to przypomniałeś moje posty gdzie dla reszty przechodziłem WW i znajdowałem różne smaczki a tak miało być:
Król Hyrule z Zeldy WW czyli Daphnes Nohansen Hyrule wraz z innymi próbowali wezwać Hero of Time który jednak nie przybył,więc Król Hyrule postanowił wzrócić się o pomoc Boginie (czyli te od Triforce)ale one powiedziały że mu pomogą ale Hyrule musi być zatopione,wiec król się zgodził i Ganon został zapieczętowany a Hyrule zalane,proste?
No tak, teraz mi się przypomniało. W takimże razie wszystko układa się w logiczną całość. Jako że Ganon został uwolniony w TP, zagraża znowu Hyrule (ale dopiero po akcji w TP, co znaczyłoby, że coś złego z Linkiem się musi stać skoro nie będzie mógł go powstrzymać), zostaje uwięziony i zalany, ale to niestety tym razem zbyt słabo (bo brakowało Linka może albo Master Sword), bowiem uwalnia się sieje spustoszenie w TWW.
Co do sposobu uwolnienia Ganona obstawiam Twilight Kinga - wydaje mi się, że nawet gdzieś o tym czytałem. Możliwe, że gdy Link na nowo wyciąga Master Sword Twilight King czuje się zagrożony. Albo też osłabia to więzy Ganona. A ten "hologram" jak najbardziej mi to TK pasuje :]
Ale wszystko i tak wyjdzie w praniu :]