Mam takie oto pytanie, mam już klucz do bossa, ale nie moge sie do niego dostać. Jestem w komnacie z której są 4 wyjścia(ta jak sie zeskoczy z komnaty gdzie był big key) i niewiem jak uruchomić wiatrak który powinien wprawić w ruch te zwisające cosie(niewiem jak to nazwać) które są widoczne po przejściu na dwór w strone bossa. Wie ktoś może jak to przejść? Za wszelką pomoc z góry dziękuje.
PS. Mój pierwszy post
Świątynia powietrza - jak przejść
Moderator: Moderatorzy
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Ba i ja tu mialem problem.... tam, gdzie znalazles Big keya to nad nim jest ta wikliniana kulka, ktora wylacza wiatr w narazie tej komnacie. Schodzisz pieterko nizej. Biezesz clawschoota i wymiezasz w sufit z siatki (najlepiej w polnocnej czesci pokoju). obnizasz sie omijajac poziomy wiatrak i wlasnie na polnoc masz w tym ogromnym pokoju kolejna wikliniana kulke. Zawieszasz sie, zakladasz buty i gotowe. Dalej, pod Bossem musisz wtrafic moment i zalapac sie na wiatraczki. Milej zabawy (potem jest moj najulubienszy boss hehe) tadaaa....
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”