Sekrety
Moderator: Moderatorzy
Sekrety
W tym temacie chwalimy sie swoją znajomością sekretów te wspaniałej gry.
Oczywiście proponuje zamieszczać pełen opis serkretu a nie przechwałke typu:
"znam fajny sekret z wędką" ale "Jak użyć wędki na Ganondoefie to sie dezorientuje i nie broni" tym samym to mój pierwszy odkryty sekret.
Dodajcie coś od siebie.
Oczywiście proponuje zamieszczać pełen opis serkretu a nie przechwałke typu:
"znam fajny sekret z wędką" ale "Jak użyć wędki na Ganondoefie to sie dezorientuje i nie broni" tym samym to mój pierwszy odkryty sekret.
Dodajcie coś od siebie.
3VI7 L33T
Ja tylko odkryłem wróżkę w mieście która wskazuje nam serduszka. Ale to chyba każdy odkrył.
A tutaj jest zbiór różnych sekretów:
http://www.gametrailers.com/downloadnew ... ype=wmv&f=
A tu bonus - filmik pt: "Zabić listonosza"
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=33095
A tutaj jest zbiór różnych sekretów:
http://www.gametrailers.com/downloadnew ... ype=wmv&f=
A tu bonus - filmik pt: "Zabić listonosza"
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=33095
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Na domku z cucc'ami nad Jeziorem Hylia jest wiatrak. Gdy sie go potraktuje bumerangiem to obracająca platforma na dole ze skrzynką się zatrzyma. Niestety odkryłem już po tym jak ją zdobyłem .
Nie wiem czy znacie ta grę w domku nad jeziorem do łowienia ryb. Jest na prawo od drzwi i standardowo trzeba na nią popatrzyć. Jak przejdziemy wszystkie poziomy to dostaniemy nową przynętę-żabę. Mi się to jeszcze nie udało. 8 poziom to masakra... czy tam 9.
[ Dodano: Pon 12 Mar, 2007 ]
Gdy strzelimy w dzwon nad domem Szamana Renado w Kakariko Village strzałą połączoną z bombą to wyleci z niego srebrna rupia.
Nie wiem czy znacie ta grę w domku nad jeziorem do łowienia ryb. Jest na prawo od drzwi i standardowo trzeba na nią popatrzyć. Jak przejdziemy wszystkie poziomy to dostaniemy nową przynętę-żabę. Mi się to jeszcze nie udało. 8 poziom to masakra... czy tam 9.
[ Dodano: Pon 12 Mar, 2007 ]
Gdy strzelimy w dzwon nad domem Szamana Renado w Kakariko Village strzałą połączoną z bombą to wyleci z niego srebrna rupia.
http://www.hyrule.com.ar/gameinfo/easter-eggs/ - tu mamy kilka sekretów... powiedziałbym, że są tam spoilery, ale Link2 już wyspoilował co trzeba
W każdym razie ja powiem od siebie tak - zapłaćcie staruszkowi zbierającemu datki w mieście Hyrule w sumie 1500 rupii, to boginie uśmiechną się do Linka
W każdym razie ja powiem od siebie tak - zapłaćcie staruszkowi zbierającemu datki w mieście Hyrule w sumie 1500 rupii, to boginie uśmiechną się do Linka
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
Link. pisze:I co się stanie jak boginie się uśmiechną do Linka
Jezu, człowieku, może sam byś się przekonał, a nie ciągle się pytał? Ja rozumiem, że masz dziesięć lat, ale jest tu pewien użytkownik młodszy od ciebie o rok a mądrzejszy... :/
~Burn the land and boil the sea
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Link. pisze:Dobra rozumiem ale skąd mam wziąść tyle kasy !
Zbieraj!
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
jak się szybko schowa miecz po rozwaleniu jakiegoś wroga to Link zrobi krótką popisówkę (tą samą co po bossie)
ja to dopiero niedawno odkryłem...
jeszcze jak u Heny (ta od łowienia na łódce) pooglądamy obrazki na ścianie (C) to oprócz zauważenia gościa z OoT Hena krótko skomentuje fotki, a jak lukniemy na gadżet na stoliku to pozwoli nam zagrać
ja to dopiero niedawno odkryłem...
jeszcze jak u Heny (ta od łowienia na łódce) pooglądamy obrazki na ścianie (C) to oprócz zauważenia gościa z OoT Hena krótko skomentuje fotki, a jak lukniemy na gadżet na stoliku to pozwoli nam zagrać
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Gdy podejdziemy do Fyer'a w Lake Hylia to zobaczymy że ma na ubraniu Bullet Billa z serii Mario
- Gdy w domku Barnesa, pójdziemy na górę po schodach i zapalimy lampę to Barnes obleje nas wodą,
a jak zapalimy ją na dole Barnes powie żeby ją natychmiast zgasić.
EDIT: Kiedy w planszy Goron Mines wejdziemy w pole elektro magnetyczne - zacznie nas przyciągać - kiedy nas unosi w tym samym czasie (w powietrzu) zmieniamy Iron Boots na Butelkę. Wtedy Link będzie chodził (biegł) po elektromagnesie bez Iron Boots.
- Gdy w domku Barnesa, pójdziemy na górę po schodach i zapalimy lampę to Barnes obleje nas wodą,
a jak zapalimy ją na dole Barnes powie żeby ją natychmiast zgasić.
EDIT: Kiedy w planszy Goron Mines wejdziemy w pole elektro magnetyczne - zacznie nas przyciągać - kiedy nas unosi w tym samym czasie (w powietrzu) zmieniamy Iron Boots na Butelkę. Wtedy Link będzie chodził (biegł) po elektromagnesie bez Iron Boots.
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 07, 22:57 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
kozy na Ordon Ranch uderzone mieczem wkurzają się, a uspokajają się dopiero jak przewrócą Linka (ale nie spada nam przez to życie)
aha, wkurzają się też jak się na nie za długo wrzeszczy
[ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ]
hmm... "zaklęcia" wróżki z castle town czytane od tyłu są barrrdzo interesujące
[ Dodano: Nie 16 Wrz, 2007 ]
i jeszcze listonosz po drugim przejściu Cave of Ordeals
aha, wkurzają się też jak się na nie za długo wrzeszczy
[ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ]
hmm... "zaklęcia" wróżki z castle town czytane od tyłu są barrrdzo interesujące
[ Dodano: Nie 16 Wrz, 2007 ]
i jeszcze listonosz po drugim przejściu Cave of Ordeals
Człowieku.Cieszymy się że wróciłeś na ZC po kilku latach nieobecności ale przestań odkopywać te tematy na miłość boską!!!Pisz tylko w tematach nie starszych nich 4 miesiące i możesz też odświeżać quizy ale nie zwykłe tematy!!!
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”