(SPOILERY!) Music Video - "Twilight Zone"

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

(SPOILERY!) Music Video - "Twilight Zone"

Postautor: Wertyp » 28 listopada 07, 11:29

Jak mówiłem, tak zrobiłem - czyli na razie odstawiłem bazgranie ołówkiem i zająłem się tworzeniem teledysku Twilight Princess. Moim skromnym zdaniem, początek wyszedł mi nieźle, ale spaprałem końcówkę. Zapraszam tutaj:
http://pl.youtube.com/watch?v=gq0o4-v1Bs4
Oczywiście, jak w nazwie tematu, moja praca zawiera SPOILERY, czyli jeśli ktoś nie grał w TP, lepiej żeby jej nie oglądał ;)
PS. Nie wiem, czy temat jest w odpowiednim dziale, w razie czego proszę o przeniesienie ;)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 28 listopada 07, 15:57

Nie chce być nie miły ale ...
Muzyka-jedynie tytuł pasuje. Za wolna
Jakość-super, jeżeli chodzi o you tube.
Wykonanie-spoko ale mogłeś bardziej dopasować audio do video
... no i sentinel już by bardziej pasował...
Ogólnie jest bardzo fajnie
Daję 6,8/10
Wierzę że następnym razem będzie jeszcze lepiej
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 28 listopada 07, 16:26

Muzyka jest trochę za wolna - ale nieźle komponuje się ze scenkami - więc ode mnie 8/10 ;)
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 28 listopada 07, 18:20

Omg, wy to się macie z tymi spojlerami, czy jak się to zwie...
Ale wg mnie nie wysiliłeś się za bardzo. Tylko tyle że w windows movie makerze połączyłeś filmiki i muzę, a muza nie pasuje kompletnie... Ale liczą się chęci, wiadomo, że za pierwszym razem nie będzie idealnie. Pobaw się z tym jeszcze ;).
Obrazek

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 28 listopada 07, 18:49

Najbardziej mi sie chyba podobalo, jak w piosence bylo: "feels like being cloned", a tam dwa Dark Linki xD'

Ogolnie nie jest az tak zle, ale moglo byc lepiej. Piosenka? Hmmh... Wpadla mi w ucho, ale jakos nie bardzo mi pasowala do TP. Przypomnialo mi o komiksie, jak to Linka porywa do Twilight, tyle, ze zamiast ladowac w Twilight staje w korytarzu a tam drzwi i glos z Twilight Zone... lol. XD Gdyby nie ten komiks, to bym sie w zyciu nie dowiedziala, ze jest cos takiego jak Twilight Zone... oO'

Ode mnie dostajesz 3 gwiazdki xO

Tylko tyle że w windows movie makerze połączyłeś filmiki i muzę, a muza nie pasuje kompletnie...

Co chcesz od Movie Makera? Ja swoje music video wszystkie w Movie Makerze robilam >xC A to dlatego, ze obecnie nie posiadam niczego, w czym moznaby sie pobawic ze scenkami, lol... Nie chce mi sie w ogole zapychac dysku, a tym bardziej przenosic plikow na mojego kompa, by tam robic XDDD'

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 28 listopada 07, 19:01

Cóż, nie dziwią mnie komentarze pozbawione zachwytu, to mój debiutancki teledysk i też nie jestem nim specjalnie zachwycony, ale wg mnie bardzo źle nie jest ;) Jeśli dalej będę próbował coś tworzyć w tej dziedzinie, to na pewno będzie lepiej.
Wondercrow pisze:Najbardziej mi sie chyba podobalo, jak w piosence bylo: "feels like being cloned", a tam dwa Dark Linki

Cóż, starałem się dopasować słowa do scen, ale później jakby o tym zapomniałem...
W każdym razie sporo jest takich momentów i mi się to w moim video podoba ;)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 28 listopada 07, 20:08

Wondercrow pisze:Co chcesz od Movie Makera?

Ja nic do niego nie mam, tylko spodziewałem się bardziej profesjonalnego wykonania.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kuchar
Goron
Goron

Postautor: Kuchar » 29 listopada 07, 16:52

mi tam sie podoba:D daje 7,5/10

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”