HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
-
- Zora
Tak, racja stałem w złym miejscu i dlatego było "no effect"
Teraz jestem w City of the Sky - mam już double clawshota no i tu pojawia się problem -
Nie wiem czy opis dokładny ale...
jest pomieszczenie 2 czy 3, tam są 3 drogi - lewo,prawo i do góry.
Właśnie teraz mam iść tam do góry.
Chodzi o uczepianie się o te tak je nazwe "tablice" , no i 2 pierwsze są ustawione poziomo(no niby wszystkie są poziomo) a 3 "pionowo" 4 znów "poziomo"
uczepie się 3 ale 4 nie dosięgam...
próbowałem kilku pozycji, i nic to nie dało...
Teraz jestem w City of the Sky - mam już double clawshota no i tu pojawia się problem -
Nie wiem czy opis dokładny ale...
jest pomieszczenie 2 czy 3, tam są 3 drogi - lewo,prawo i do góry.
Właśnie teraz mam iść tam do góry.
Chodzi o uczepianie się o te tak je nazwe "tablice" , no i 2 pierwsze są ustawione poziomo(no niby wszystkie są poziomo) a 3 "pionowo" 4 znów "poziomo"
uczepie się 3 ale 4 nie dosięgam...
próbowałem kilku pozycji, i nic to nie dało...
-
- Zora
Ja teraz jestem w city in the sky, mam double clawshota no i teraz nie wiem co robic... wszystkie pokoje posprawdzalem, boss key mam ale jak patrze na mapke (NGC)
to jest tak : jeziorko(poczatek)->miejsce z ktorego mam przeleciec na tych "kurach" i miejsce w ksztalcie kola. no to ide prosto i tam sa ze tak to ujme "wiatraki?"...
no i probuje przy pomocy double clawshota sie wspinac, ale pozniej na 3 "wiatraku" nic nie moge zrobic. wtf?
pomozcie bo juz sie z miesiac mecze...
to jest tak : jeziorko(poczatek)->miejsce z ktorego mam przeleciec na tych "kurach" i miejsce w ksztalcie kola. no to ide prosto i tam sa ze tak to ujme "wiatraki?"...
no i probuje przy pomocy double clawshota sie wspinac, ale pozniej na 3 "wiatraku" nic nie moge zrobic. wtf?
pomozcie bo juz sie z miesiac mecze...
-
- Zora
Trzeba się wrócić do pokoju z Boss Key, spuścić na clawshocie (taki niebieski pnkt na suficie tam jest) tak nisko, by drugim dosięgnąć takiej zwisającej kuli (chyba trzeba jeszcze załorzyć Iron boots ale nie pamiętam). No i jak zniżysz tą kule (mój brat mówił na to "jajko" xD) to się wiatraki powinny załączyć. Mam nadzieję, że o to chodziło.
-
- Zora
W tej komnacie jest siatka na poziomie "niższym", trzeba się jej złapać i spuścić na dół przez dziurę od wiatraka. W tedy powinieneś się znaleźć nad tą "główną" salą i zobaczyć właśnie takie "jajko" na suficie.
(ah, musiałam przeczytać solucję ~___~' A głowę dałabym se uciąć, że trzeba było się złapać niebieskiego punktu... oj, źle z moją pamięcią, źle...)
(ah, musiałam przeczytać solucję ~___~' A głowę dałabym se uciąć, że trzeba było się złapać niebieskiego punktu... oj, źle z moją pamięcią, źle...)
hehe, dzieki za odpowiedz, wczesniej mialem walke z niebieskim punktem, a pozniej z video guide ale juz wszystko ok ^^ jestem juz w Hyrule castle
[ Dodano: Sro 23 Kwi, 2008 ]
Ganon zabity
dzieki za pomoc z waszej strony w przechodzeniu TP ^^
ale niestety na inne zeldy nie bede specjalnie kupowal nowej konsolki =/
gdybym tak robil no to Wii to jest chyba 300-400zl a gry na wii to nie wiem
[ Dodano: Sro 23 Kwi, 2008 ]
Ganon zabity
dzieki za pomoc z waszej strony w przechodzeniu TP ^^
ale niestety na inne zeldy nie bede specjalnie kupowal nowej konsolki =/
gdybym tak robil no to Wii to jest chyba 300-400zl a gry na wii to nie wiem
-
- Zora
1. Kupić w sklepie w Hyrule. Najlepiej jest spłacać u Gorona w sklepie Malo, bo potem Malo otwiera sklep w mieście Hyrule na miejscu starego i zbroja jest tańsza (ale nie polecam, jeśli o mnie chodzi, to mi się nie podobał sposób, w jaki działała...)
3. Iść do baru Telmy i dowiedzieć się, gdzie jest bodajże Ashei i pójśc do niej. Potem powinno się wyjaśnić.
3. Iść do baru Telmy i dowiedzieć się, gdzie jest bodajże Ashei i pójśc do niej. Potem powinno się wyjaśnić.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”