Tu napiszcie jak waszym zdaniem link najbardziej fajnie wygląda jaki ubiór miecz jaka tarcza itp..
[ Dodano: Sro 15 Sie, 2007 ]
Mój ulubiony to zielona zbroja lub magiczna tylko szkoda że rupi lecą master sword tarcza hylian i chyba tyle
Ulubiony zestaw (TP)
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Green Tunic, master sword, hylian shield.
Z przedmiotów to lubie mieć przy sobie: hero's bow, double clawshots, hawkeye, gale boomerang.
Z przedmiotów to lubie mieć przy sobie: hero's bow, double clawshots, hawkeye, gale boomerang.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Zielona tunika chyba najmniej mi się podoba ze strojów Linka. :/ Chyba nawet wolałem ten pierwszy, który później niestety (nie wiedzieć czemu) tracimy. Najfajniejsze jest wg Magic Armor, za nią Zora's Armor (zwłaszcza pod wodą, gdy Link jest zamaskowany ). Master Sword to najmocniejszy z mieczy, więc to jego zawsze używam, od kiedy dostałem Hylian Shield to Ordon Shield leży nieużywana. A reszta przedmiotów zależna jest od potrzeby (choćby dlatego zazwyczaj noszę zieloną tunikę).
Magic Armor najfajniej wygląda na filmiku końcowym. Zawsze jak pojedynkuję się z Ganondorfem na miecze to zakładam właśnie ją i staram się wygrać zanim skończą się rupie. Jak dotąd zawsze mi się udawało
Magic Armor najfajniej wygląda na filmiku końcowym. Zawsze jak pojedynkuję się z Ganondorfem na miecze to zakładam właśnie ją i staram się wygrać zanim skończą się rupie. Jak dotąd zawsze mi się udawało
Kuchar's mentor
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”