"Kompatybilne w Stecz"
Moderator: Moderatorzy
"Kompatybilne w Stecz"
Czy jeśli kupie sobie WII U to:
1) Będe mugł zainstalować TP i SS?
2) Czy będe musiał dokupić pilot wii itp.?
1) Będe mugł zainstalować TP i SS?
2) Czy będe musiał dokupić pilot wii itp.?
Chłopie- naucz się pisać! Wiem że Polska język trudna język ale mógł przez u otwarte?!
1) Zainstalować to możesz na komputerze... ale jeśli chodzi o wsteczną kompatybilność to tak. Wii U jest wstecznie kompatybilne z Wii. Będziesz mógł zagrać w SS i TP!
2) Chyba logiczne że tak...
1) Zainstalować to możesz na komputerze... ale jeśli chodzi o wsteczną kompatybilność to tak. Wii U jest wstecznie kompatybilne z Wii. Będziesz mógł zagrać w SS i TP!
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tak, chodzi o podpis, którego nadal nie poprawiłeś i który nie ma większego sensu.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- VIP
ganon pisze:Chłopie- naucz się pisać! Wiem że Polska język trudna język ale mógł przez u otwarte?!
To co powiedział masterlink.. WTH... Chłopie.. Przygadywał kocioł garnkowi.
Ja też wiem.. że Polska język trudna język...
ale wystarczyło by napisać "przez u" nie "przez u otwarte"... To przecież masło maślane..
Dobrze, że jest kompatybilne z Wii ponieważ jeśli ktoś jest sentymentalny co do swoich gier(ja) i lubi grać w jedno i to samo przez ponad 10 lat(ja) to jest wspaniałe rozwiązanie.
Nie stać mnie na to i to. Żeby uzbierać na wii muszę zbierać jagody przez ponad 5dni(10godz) . Jedyne rozwiązanie, które przechodzi mi przez myśl to kupno Wii U po czasie kilku lat, lub jeszcze później.
Nie stać mnie na to i to. Żeby uzbierać na wii muszę zbierać jagody przez ponad 5dni(10godz) . Jedyne rozwiązanie, które przechodzi mi przez myśl to kupno Wii U po czasie kilku lat, lub jeszcze później.
właśnie po poście sprawdziłem. Zgadza się są.
Lecz na przełomie maja/czerwca chciałem zakupić to widniała cena 300zł
Zastanawiam się nad kupnem.
W sumie mogę dokupić kilka padów na wii i poczekać z rok aż stanieje WiiU
(kombinator ze mnie heh)
Tutaj masz aukcje - ona jest non stop wstawiania na allegro
Lecz na przełomie maja/czerwca chciałem zakupić to widniała cena 300zł
Zastanawiam się nad kupnem.
W sumie mogę dokupić kilka padów na wii i poczekać z rok aż stanieje WiiU
(kombinator ze mnie heh)
Tutaj masz aukcje - ona jest non stop wstawiania na allegro
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tutaj jest aukcja z grą i bonus CD za 120 zł nowa:
http://allegro.pl/zelda-skyward-sword-n ... 53568.html
EDIT: już ktoś kupił
http://allegro.pl/zelda-skyward-sword-n ... 53568.html
EDIT: już ktoś kupił
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”