Twilight Princess HD (WiiU)
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Twilight Princess HD (WiiU)
TP zmierza na Wii-U.
Po tym jaki lifting przeszedł Wind Waker HD spodziewałem się, że bardziej się wysilą, a tu mamy zwykły port z GameCuba podciągnięty pod HD, tworzy go studio Tantalus. Niech chociaż dodadzą Hero Mode.
Porównanie:
https://www.youtube.com/watch?v=QaW_0Z_Y95A
Po tym jaki lifting przeszedł Wind Waker HD spodziewałem się, że bardziej się wysilą, a tu mamy zwykły port z GameCuba podciągnięty pod HD, tworzy go studio Tantalus. Niech chociaż dodadzą Hero Mode.
Porównanie:
https://www.youtube.com/watch?v=QaW_0Z_Y95A
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 70, 01:00 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Po co coś ulepszać gdy wystarczy dodać kolejne figurki amiibo i łapać łatwą kaskę. Pewnie walną pełną cenę, a edycja specjalna z płytą będzie kosztować jeszcze więcej. Inne firmy nie wydają takich remasterów HD za pełną cenę, a jak już to robią to zawsze wydają kolekcję kilku gier w jednym. Wyczuli że naiwni fanboje i tak kupio
Jak tylko spróbują coś wyciąć lub wyrzucić, co się dziś zdarza to będą mogli mnie pocałować. Powinni robić wszystko żeby zachęcić do kupna swojej konsoli gdyż Wii-U to martwy sprzęt i porażka, która nie ma nawet prawdziwego Mario i Zeldy. Robią ostatnio wszystko, żeby jeszcze bardziej ją innym obrzydzić. Mi obrzydzili już dostatecznie. Jest na co narzekać.
Jak tylko spróbują coś wyciąć lub wyrzucić, co się dziś zdarza to będą mogli mnie pocałować. Powinni robić wszystko żeby zachęcić do kupna swojej konsoli gdyż Wii-U to martwy sprzęt i porażka, która nie ma nawet prawdziwego Mario i Zeldy. Robią ostatnio wszystko, żeby jeszcze bardziej ją innym obrzydzić. Mi obrzydzili już dostatecznie. Jest na co narzekać.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Podobno w ktoryms z wywiadow na temat TP HD Anouma powiedzial ze celowo nie zrobili pelnoprawnego remake'a tej gry, bo Anouma bał się, że ta gra z nowymi modelami, teksturami i ogólnie jako PRAWDZIWY remake, przyćmi swoim blaskiem jego najnowsze dziecko, czyli Zeldę U. IMO to tylko pokazuje, jak ten człowiek nie do końca wie co robi i ma cholernie przerośnięte ego.
Kilka kolejnych części wywrócił do góry nogami bo jego dziecko lubi raz pociągi, a raz ptaszki - fani nie ważni, tylko synek.
Kilka kolejnych części wywrócił do góry nogami bo jego dziecko lubi raz pociągi, a raz ptaszki - fani nie ważni, tylko synek.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ta figurka Midny jest po to żeby odblokować dodatkowy dungeon w TP, którego nie było w zwykłej wersji.
Jeszcze dodadzą soundtrack z wybranymi ścieżkami na razie tylko w ameryce
Jeszcze dodadzą soundtrack z wybranymi ścieżkami na razie tylko w ameryce
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Jak to tylko w Ameryce? Już na europejskim Direct mówili, że w zestawie będzie gra + amiibo + soundtrack.
Racja. Wziąłem to info z zeldainformer tam akurat tak napisali.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”