TA ZELDA GC - NA KOLANA, LEGENDA POWRACA
Moderator: Moderatorzy
Cz...cz...czy...czy wy widzielicie ten nowy trailer... przecierz...to jest nie możliwe by tylko zwykły trailer zapodawał już coś jak uczucie po Zeldzie OoT...czekałem na tą chwile od
dawna...a tu już widze że gra śmiało spełni...tfu...co ja mówie...ona przekroczy moje najśmielsze oczekiwania...bohater powraca i to w tak wielkom stylu że kopara mi opadła po tym trailerku i nie mogłem jej ucisnąć na swoje miejsce przez godzine...oglądałem ten trailer chyba 100 razy bo nie mogłem sie nadziwić...ktoś na tym forum powiedzial żeby tej gry nie ubustwiać...może miał racje...ale kiedy wyjdzie ta gra...to chyba będe tą gre bardziej niż ubustwiał...t...to...jest...prawdziwa...Legenda...
dawna...a tu już widze że gra śmiało spełni...tfu...co ja mówie...ona przekroczy moje najśmielsze oczekiwania...bohater powraca i to w tak wielkom stylu że kopara mi opadła po tym trailerku i nie mogłem jej ucisnąć na swoje miejsce przez godzine...oglądałem ten trailer chyba 100 razy bo nie mogłem sie nadziwić...ktoś na tym forum powiedzial żeby tej gry nie ubustwiać...może miał racje...ale kiedy wyjdzie ta gra...to chyba będe tą gre bardziej niż ubustwiał...t...to...jest...prawdziwa...Legenda...
kurde po wind wakerze mialem niezlego swira na punkcie zeldy ale on minal po przejsciu gry na 100%, teraz uwazam ze to zwykla dobra gra, ale po obejrzeniu tego trailera (nowej zeldy) stwierdzam ze ta gra bedzie wspaniala i nie moge sie doczekac, (kurde to az boli)
Tera zastanawiam sie czy ta gra dorowna lub przebije moje ukochane gry typu mgs oraz final fantasy 7, 10
Tera zastanawiam sie czy ta gra dorowna lub przebije moje ukochane gry typu mgs oraz final fantasy 7, 10
Jeśli nie grałeś w Zelde OoT to nie znasz tak naprawde uczucia jakim darze Zelde (w sensie gry dla niektórych ciemniaków)
Aha i wszedłem na angielski czat i jeden koleś rzucił teorie że ta dziewczyna w celi razem z linkiem Midna (taka małpa)to może być Zelda ale to tylko jego teoria jednak to morze w sobie coś mieć...ale nintendo nigdy nie puściło by wtedy takiego trailera bo nie chcą puścić pary z gęby na temat konkretnej fabuły.
I co do gry to już mówiłem będzie lepsza niż Zelda OoT więc z pokonaniem innych tytułów na inne platformy nie będzie miała problemów.Nowy link poprostu wymiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zelda Rulezzzzzzzzzz
Aha i wszedłem na angielski czat i jeden koleś rzucił teorie że ta dziewczyna w celi razem z linkiem Midna (taka małpa)to może być Zelda ale to tylko jego teoria jednak to morze w sobie coś mieć...ale nintendo nigdy nie puściło by wtedy takiego trailera bo nie chcą puścić pary z gęby na temat konkretnej fabuły.
I co do gry to już mówiłem będzie lepsza niż Zelda OoT więc z pokonaniem innych tytułów na inne platformy nie będzie miała problemów.Nowy link poprostu wymiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zelda Rulezzzzzzzzzz
Ale czy będzie mieć "to coś", które przyciąga do konsoli na naprawde dłuuuuuuuuuuuuuugi czas, bo po kilkakrotnym przejściu OoT już się zaczyna nudzić, a MGS2 - grałem z trzy razy od początku, żeby zdobyć wszystkie bonusy(i się przy tym nie nudziłem:))
Ja raczej będe odkładał kase na PS3 i NDS`a(chyba, że Revolution będzie kompatybilna wstecz:)(no i tania jak z początku GC:))
Ja raczej będe odkładał kase na PS3 i NDS`a(chyba, że Revolution będzie kompatybilna wstecz:)(no i tania jak z początku GC:))
8=============D
Zelda Rulezzzzzz
No NDS to grałem bo byłem w niemczech (ferie se zrobiłem :mrgreen: ) i trzeba przyznać że świetne ale ja tam czekam za Zelde i myśle że nina wsadzi tam to coś co wkłada zawsze
zresztą grałem w DK:Jungle Beat i we wszystkie nowe gry jakie są aktualnie, DK szczególnie ciekawe, a i kupiłem se Mario Power Tennis, to chyba najlepsiejszy multi na gaca teraz :mrgreen: ale Zelda teraz Zelda i tylko to sie dla mnie liczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zresztą grałem w DK:Jungle Beat i we wszystkie nowe gry jakie są aktualnie, DK szczególnie ciekawe, a i kupiłem se Mario Power Tennis, to chyba najlepsiejszy multi na gaca teraz :mrgreen: ale Zelda teraz Zelda i tylko to sie dla mnie liczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Powiedziec mi jaki to format albo zglos sie na gg 7730328
Kruk ty sie na gg zglos a ja ci dokladnie powiem co masz zrobic
[ Dodano: Nie 22 Maj, 2005 ]
Ej ziomki ja na onecie na czacie założyłem pokój Legend of Zelda to wskakujcie
[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 ]
Kurde coś tu przycichło...ale to logiczne że w konkursie na najlepszą gre GC to Zeldzia wygrała
Kruk ty sie na gg zglos a ja ci dokladnie powiem co masz zrobic
[ Dodano: Nie 22 Maj, 2005 ]
Ej ziomki ja na onecie na czacie założyłem pokój Legend of Zelda to wskakujcie
[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 ]
Kurde coś tu przycichło...ale to logiczne że w konkursie na najlepszą gre GC to Zeldzia wygrała
Ok buddyz. Wszyscy jesteśmy po ogladaniu trailerów z 10 razy każdy, ale można by było coś sobie powiedzieć na temat samej gry zamiast wychwalać ją pod niebiosa? Jak oceniacie pomysł z wykorzystaniem zwierząt? Co myślicie o samej zamianie w wilka? A co o tej dziewczynie Hylii? I gdzie tam do cholery miejsce dla Zeldy?
Well I'm back
Yes I'm back
Well I'm back in black!
Yes I'm back
Well I'm back in black!
Ja żadnego trailera nie widziałem:) Nie mogłem wcześniej śćiągnąć (mój komputer jest poj*bany), a teraz nie ma Quick Time`a:)
Ale to z wykorzystywaniem zwierzętami (ekhem?ekhem?) jest niezłe, przemiana w wilka ujdzie(mam nadzieję, że dobrze to zrealizują:))
Zelde mogą se odpuścić(i tak ładna nie jest:))
Ale to z wykorzystywaniem zwierzętami (ekhem?ekhem?) jest niezłe, przemiana w wilka ujdzie(mam nadzieję, że dobrze to zrealizują:))
Zelde mogą se odpuścić(i tak ładna nie jest:))
8=============D
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”