PAL' owska okładka ujawniona :)
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja tam nie wiem ale kumpel mówił że gówniany sklep. A co masz do swiata gier. Mnie ten sklep nigdy nie zawiodl.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 06, 17:24 przez misiokmaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Co jest kurde?
eviltwin Bravo kupujesz akurat tam gdzie jest najdrożej
Jak widac musisz byc kasiasty jak Ci tak na wydawaniu kasy nie zalezy i wogoole nie oszczedasz na grach jak sądze 8) Ja polecam najbardziej opłaca sie kupowac na allegro najtaniej,ja kupiłem tam sporo gier naprawde bardzo tanio i taką Zelde WW zaraz po premierze ktora normalnie stała gdzies w okolicach 230 zł(dawniej) a ja kupiłem zaraz po premierze za 140 zł
:mrgreen: Tak sie robi interes i jeszcze mase kasy zaoszczedziłem 90 zł to całkiem sporo
Jezeli chodzi o okładke to wydaje mi sie najbardziej trafną i chyba oficjalną ale na 100% pewny nie jestem bedzie to zdjecie gdzie z jednej strony jest głowa Linka,a z drugiej Wilk ,taką tez widziałem okladke chyba najfajniejsza z wszystkich,ktore zobaczyłem jak dla mnie :mrgreen:

Jezeli chodzi o okładke to wydaje mi sie najbardziej trafną i chyba oficjalną ale na 100% pewny nie jestem bedzie to zdjecie gdzie z jednej strony jest głowa Linka,a z drugiej Wilk ,taką tez widziałem okladke chyba najfajniejsza z wszystkich,ktore zobaczyłem jak dla mnie :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Z allegro gry moze są złe
jest bardzo tanio i fess sie opłaca,ja kupiłem chyba 15 gier na allegro same nowki we folii bardzo tanio i co najwazniejsze chodza idealnie,a raczej chodziły bo teraz nie mam zadnej konsoli
,ale i tak dalej sprawuja sie bez zarzutu takze niewem co zwami ze sie na allegro gry boicie kupowac
Jeszcze tam jakas firme gdzie gry sprzedaja tanio to rozumiem,ale Ultima drogo jest i sienie opłaca,w zyciu za oryginalnego np:SC3 nie dałbym 180-190zł co najwyzej kupiłbym za 90 zł :mrgreen: jesli mialbym wybierac czy kupic oryginał,ale tak to raczejk jechałbym na piratach
Dla mnie szkoda byloby wydawac tyle kasy na oryginalne gry,ale to juz moje zdanie

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Gangsta pisze:Z allegro gry moze są złejest bardzo tanio i fess sie opłaca,ja kupiłem chyba 15 gier na allegro same nowki we folii bardzo tanio i co najwazniejsze chodza idealnie,a raczej chodziły bo teraz nie mam zadnej konsoli
,ale i tak dalej sprawuja sie bez zarzutu takze niewem co zwami ze sie na allegro gry boicie kupowac
Jeszcze tam jakas firme gdzie gry sprzedaja tanio to rozumiem,ale Ultima drogo jest i sienie opłaca,w zyciu za oryginalnego np:SC3 nie dałbym 180-190zł co najwyzej kupiłbym za 90 zł :mrgreen: jesli mialbym wybierac czy kupic oryginał,ale tak to raczejk jechałbym na piratach
Dla mnie szkoda byloby wydawac tyle kasy na oryginalne gry,ale to juz moje zdanie
czyli gansta nie wiesz co to znaczy byc prawdziwym konsolowcem ja jakoś za taką cenę kupuje i jest git mi pasuje nie lubie allegro zawsze i konsole i gry kupuje w firmach(menago)
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
To,ze wolicie kupowac w firmach to wasza sprawa same oryginały.Ja znowu wole kupic piraty,albo oryginał na allegro bardzo tanio(tylko na konsole GC i N64),dzieki temu zamiast jednej gry na miesiac miałem ok.10 i było w co grac.Jak sami widzicie nie sposob pograc w same najlepsze tytuły np: na PSX'a czy PS2 wydając przy tym majątek,to juz lepiej kupic kilka piratow albo jak cuz tanio na allegro oryginały wtedy mozna pograc w mase swietnych tytułów.Np: w takiego MGS3 mało kto zwas grał nie wiedząc co traci,a jak na samych oryginałach bym leciał to w MGS3 bym moze pograł za jakies 2lata jak spadnie cena do ok.100zł
Btw Chrno wiem co to znaczy byc prawdziwym konsolowcem jak miałem N64 na samym poczatku to wydawałem masakryczne ceny na gry(mialem ok 20na N64),a wiesz jak kiedys stały gry na N64 ja kosztowała 180 zł to był cud i trzeba bylo od razu kupowac wtedy gry na N64 stały w granicach 250-350zł
,a takich gier kupilem chyba z 7 w Polsce jak se pomysle ile kasy wtedy zmarnowałem to az mi sie zal robi,8 kupiłem w Niemczech tam bylo troche taniej i 5 na allegro fesss sie opłacało,takze wiem jak to jest.Poprostu nie sposob jest jechac na oryginałach wmoim wieku jest mnostwo innych spraw na ktore trzeba dawac kase,a to na prawko,na nowy sprzet na silke,na bilety i inne pierdoły.Wybrałem piraty i jest gites dzieki nim pograłem w mase swietnych tytółow na PsX'a,DC ,a teraz na PS2 i tak pozostanie.Zobaczycie kiedys to zrozumiecie

nie pouczaj ojca jak dzieci robic bo sam latalem przy PS2 na piratach zanim przerobilem sobie konsole tak samo jak mam Dreama to tez nie zawsze na oryginalach gram bo nie ma skąd kupic ale naklejam sobie skórke i jest luz na X'ie mam na twardym dysku gry jedynie GaCek i Game Boy'e latają przy oryginałach
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”