No tak,ale ja umieściłem tylko niektórych przeciwników,pierwszych lepszych jakich znalazłem

",no i gośc jest szybki,no może nie podnosi tego młota tak szybko jak to uderza"
No własnie to,ze go nie podnosi tak szybko jak udrza traci wtedy moment w którym moze przyjąc na siebie kilka ładnych uderzen mieczykiem,wiec nie do konca jest tak szybki,jak piszesz

"jednak jak już podniesie go i uderzy to ma się 1 sekunde na albo blok albo unik,jak nie zdąrzysz to masz przyjęte na klate mocny strzał"
No i własnie w tym momencie zapomniałes o waznym elemencie o jakim pisze juz mase czasu,własnie na taki moment masz countery i nie musisz unikac tego ciosu,poniewaz counterem zadasz predzej cios jak chocby ogłuszający tarczą jaki był pokazany w trailerach.Dlatego tez Link posiada wielokrotne countery,które napewno beda dawały nam duz przweage. Załoze sie jednak ,ze te countery nie beda takie łatwe do wykonania tj. do wymierzenia w którym momencie uderzyc,poniewaz gra była by zbyt łatwa.Oczywiscie bedzie to wymagało pewnych umiejętnosci od gracza,ale jezeli juz sie nauczycie dobrze wykonywac,zauwazycie geniusz tych ciosów