Twilight Realms

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 22 listopada 06, 07:09

No ty możesz mówić o Advent Children albo o normalnym FF więc chłopie opisz dokładniej bo już się spotkałem z taką osoba która miała na myśli film a nie gre
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
kat_robert
Goron
Goron

Postautor: kat_robert » 22 listopada 06, 17:26

jeśli grałeś w gre to od razu byś załapał, a jeśli nie grałeś to raczej nie ma sensu Ci tłumaczyć...to jest temat o Zeldzie w końcu...
ogni homo me guarda come fosse una testa de cazi

...i niekoniecznie sie myl?...

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 23 listopada 06, 07:08

W siódemke grałem...tylko prawie dziesięć lat temu i już prawie nic z tej gry nie pamiętam :P dobra koniec OFF TOP'a jak wam się podoba że można się przemieniać w Wolf Link'a albo w Human Link'a kiedy się chce?mi to pasuje bo dzięki temu można właśnie te same lokacje przejśc kilka razy i odkryć coś nowego jak i zapewne są sytuacje gdzie lepiej sie przemienić :P

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 23 listopada 06, 15:21

Bardzo podoba mi się możliwość metamorfozy. Dobrze chociaż, że nie jest ona ograniczona w taki sposób jak w grze "Prince of Persia: The Two Thrones". W niej moment pod postacią Dark Prince'a były najbardziej stresujące, gdyż przychodziły znienacka i powoli upływało życie. Z tego co i widziałem na trailerkach, (szkoda, e nie z doświadczenia :cry: ) to raczej jest tam możliwość przeniesienia się w TR kiedy nam się żywnie podoba.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 listopada 06, 15:14

Od razu moge powiedzieć że jest możliwosć dobrowolnego przejścia z normalnego świata do świata Twilight nawet w postaci zwykłego Linka :) kurde no jak ja już chce poprzechodzić sobie jakieś dungeony aaaaaaaaa:D

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”