Kosmici???

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 3 lutego 06, 22:34

Ja tez chcialbym pojechac do japonii ale wiem ze nie pojade. Nie ma szans. Gdybym byl z bogatej rodziny albo z innego kraju to moze ale zyjac w polsce w przecietnej rodzinie po prostu nie da rady! Jedyne wyjscie to znalezc dobra robote a do tego potrzebne jest wyksztalcenie albo plecy tak jak napisal Gangsta. Ja tych pleców niestety nie mam. Pozostaje starac sie o wyksztalcenie a u mnie z tym nie jest najlepiej. Nie ma szans po prostu. Los sie moze w koncu odmieni taką mam nadzieję. Wygrana w totku albo cos. A to tez są w sumie niemozliwe rzeczy. Trzeba liczyc na siebie i na umiejetnosci swoje a nie na szczęście.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 3 lutego 06, 22:48

Racja,trzeba liczyc na wlasne umiejetnosci,byc dobrej mysli,alemusisz tez wierzyc w szczescie napewno kiedys w przyszłosci zaprocentuje i byz moze akurat trafisz w totka albo cuz.
Lepiej w sumie wierzyc w cos niz nie wierzyc w nic :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 3 lutego 06, 22:55

Przede wszystkim trza wierzyc w siebie. Jasne ze licze ze sie trafi cos w totka. Jutro matka bedzie grala w duzego lotka ale ja po prostu nie wierze ze wygramy. Tyle ludzi gra w to gówno i akurat my mamy wygrac? Nie za bardzo mi sie chce w to wierzyć. Dobra. Jakos bedzie. Jest jak jest, nie jak powinno być.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 5 lutego 06, 19:10

Ja w totka nie gram to sa nabijacze kasy,juz lepiej cuz zainwetowac w sprzedaz np na allegro albo na giełdzie :wink:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 5 lutego 06, 19:21

Jezu przypomniales mi ze mam jakies rzeczy posprzedawac na allegro bo musze wytrzasnac skads kase na Shadow of the Colossus. A ja w totka nie gram tylko matka. Ja jej mowie ze ona nie wygra a ona na to ze jak nie zagra to na pewno nie wygra.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 6 lutego 06, 07:29

Po drugie powiadasz trzeba szukac pracy w gazetach :lol: Masz dwa wyjscia bardzo dobre wykształcenie (typu wyższe) albo znajmoscie.Latwo tobie sie mowi bo masz znajomego z PSX Extrim a inaczej bys mowil jakbys nie znal Sentiego i nikogo innego,wtedy bys juz tak nie pisal.Zauwaz ile osob oproocz ciebie chcialo by pracowac np w Extrimie,a ile osoba z nich nie majac znajomosci ma szanse :? zapewne niewiele. Sam o tym dobrze wiem bo mam znajomosci z masa lekarzy oraz gioscmi od prawojazdow i np:wszystkie badania mam z darmo,natomiast kumple juz niee musza sporo placic.
Inaczej ja to postrzegam,a inaczej oni.Majac znajmosci jest banalnie prosto,nie majac ich jest juz ciezej[/quote]

teraz to mnie wkurzyłeś zacznijmy że Sentiego w to nie mieszaj bo Senti nawet nie wie że siedze na selekcji u Ściery nawet Ściera sam powiedział żebym nic Sentiemu nie mówił po drugie dziwne że jakbyś kupił Poradnik Extreme 08 to byś wiedział co się dzieje po tercie do odważnych świat należy i napisałem maila do Ściery z propozycją współpracy i nie treba mieć ani dobrego wykształcenia ani 18 lat nie zdradzam jakie są watunki ale jak kupicie poradnik 08 to zajarzycie i nie mówić mi tu że samemu nie można nic zrobić wystarczy chcieć i mieć potencjał anie myśleć a na pewno trzeba mieć 18 lat lubcoś w tym stylu i nawet zwykła gadka przez gg z jakimś zgredem(PSX Extreme)może wszystko odmienić :evil:
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 6 lutego 06, 11:37

No tak ale nie zaprzeczysz ze znajomosci nie pomagaja maja duzy wplyw.Fakt przyznaj ze Sciera napewno cie w jakims stponiu zna w koncu jak sie zna jakiegos zgreda to inaczej to troche wyglada moze cie inaczej troche łągodniej postrzega.
Czemu to pisze,poprostu nie tylko ty na trym swiecie sie starasz pomoc extrimnowi jest mase ludzi o ktorych nawet nie masz pojecioa ktorzy dali by naprawde wiele zeby współpracowac z takim Extrimem,albo przynajmniej pomagac miec jakis udzial.Taki moj kumpel tez sie staral cos robic dla extrima.Widzialem jak bardzo mu zalezalo staral sie jak tylko mogl i co z tego,zostal beszczelnie potraktowany przez Hiv'a.Rozmowa przez gg powiadasz tak rzeczywiscie moze wszystko zmienic na korzysc jezeli gada sie z takim Sciera ktory jest jak najbardziej wporzadku i na nie korzysc jak sie gada z takim Hivem.

Awatar użytkownika
macio94
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: macio94 » 6 lutego 06, 13:39

Ja tam nic nie widzę w Poradniku PSX Extreme 08 :? nie mogę znaleźć tego maila albo czegoś innego...

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 6 lutego 06, 19:45

jak masz spis treści na samym dole jest ogłoszenie

[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ]
kurede każdy głupi wie że z Hivem się nie gada wejdź najlepij na sklep Extreme'a weź numer gg aja i z nim pgadaj a zobaczysz że można się dogadać a dokładniej to nie wiem czy Ściera patrzy na to że znam i kupmpluje się z Sentim nawet mu o tym nie mówiłem ale jak mi pójdzie na korzyść to jak najbadziej
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 6 lutego 06, 21:50

Po pierwsze ja nim nie bede gadal bo nie mam czasu na bawienie w Extrimie(mam inna prace :D ),moj kumpel chcial nie ja :| Moj kumpel akurat trafil na Hiv'a no i co przypadek dlatego tak narzekal co ty mi to piszesz mi nie zalezy zeby z kims gadac.Ja tylko przeczytam tam co drugi,trzeci numer i uwazam ze Zgredy sa spoko ofkoz nie wszyscy, jedni sa lubiani inni tepieni no cuz tak bywa :wink:
Pojdzie Ci na korzysc i to jak najbardziej,a Sciera pewnie wie ze ty tam znasz Sentiego tak mi sie przynajmniej zdaje,ale moge sie mylic :wink:
Zreszta jakbys sie dostal do Extrima to mi to bylo na reke pewnie jakies rabaty bys mi zalatwił :wink: :D :lol: :lol: :lol: <żart>

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 6 lutego 06, 21:54

o też bym chciał rabacik :D :lol: tak gdzieś ze...... no wiem...... 90% ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S

:off:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 6 lutego 06, 22:09

Nie no darmowe PSXExtreme'y dla kumpli z forum co nie chrno? :wink:
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 6 lutego 06, 22:22

Wiedziałem ze jak ja sie zapytam to od razu znajda sie zwolennicy którzy mnie poprzą :mrgreen: Chrno teraz nie masz wyjscia :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
btw sorry za Off Topa :?

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 6 lutego 06, 22:30

Dobra wez nie przepraszaj za offtopa bo w tym temacie chyba wszystko jest juz wyjasnione nie? To mozna gadac o pierdolach. :D Kto mi pozyczy 2 stowki na Shadow of the Colossus? :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 6 lutego 06, 22:45

No tak 8) ale wszytko zepsules misiok to miało byc tak specjalnie ,ze niby przepraszam za off topa,po to jak admin wejdzie w ten temat to zeby zawalu nie dostal za te off topy co popisalismy nie w tym dziale kapisz :lol: :lol: :lol: .
btw śmiało moge Ci pozyczyc dwie stowki na Shadow of the Colossus,ale potem tymi pozyczysz cztery stowki :D na GC :D

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”