Nowe Umiejętnosci Linka
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
system walki jest juz na tyle rozbudowany,ze pewnie wszystki standardy jakie były w starszych czesciach pozostana wiec pewnie salta do tyłu,odskoki na bok,fikołki,piruety pozostana jako standard pewnie do tego dorzuca cuz,moze salta na boki
jak nie to trudno mnie tam juz wystarczy mega bajerancka szermierka
Nie moge sie doczekac

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
Jeżeli chodzi o nowe umiejetnosci to jestem ciekaw jak wykorzystaja rozmowy ze zwierzetami jako wolf link, jeżeli bedzie tak jak sobie to wyobrażam to z kazdym napotkanym zwierzakiem beda nowe questy
i z tego co pamietam to BigN mowilo kiedys cos o uczeniu sie nowych trickow od zwierzat

i z tego co pamietam to BigN mowilo kiedys cos o uczeniu sie nowych trickow od zwierzat

Waka Laka YaaaY!!!
Hasaj z Hasaczem ;]
Hasaj z Hasaczem ;]
- Dark Shadow
- Zora
Jeżeli mówimy o zwierzakach to pomysłu nie mam ale mam na normalną postać:NIe ma to jak wykupić porządną łódź i transportować towar na jakąś wyspę
co ja mam z tymi oceanami ?
P.S. Ludzie znalazłem dowód że Zelda Tp śmiga na stuningowanym sinliku Zeldy WW,a to ci cholera niespodzianka
jak coś moge wywiadzik tutaj podesłać dla zainteresowanych

P.S. Ludzie znalazłem dowód że Zelda Tp śmiga na stuningowanym sinliku Zeldy WW,a to ci cholera niespodzianka

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wogoole atutem bedzie szybkosc i zwinnosc
Link chyba bedzie miał jakies elmenty z magią,przeciez kazda Zelda ma troche czarów.Jak sadzicie albo co byscie cheili zobaczyc jakie magie,oczywiscie myslac w miare realnie

Link chyba bedzie miał jakies elmenty z magią,przeciez kazda Zelda ma troche czarów.Jak sadzicie albo co byscie cheili zobaczyc jakie magie,oczywiscie myslac w miare realnie

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 06, 11:55 przez Gangsta, łącznie zmieniany 1 raz.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
NIe no to teraz zgrzeszyłeś..........Linka nazwać Elfem?!no chłopie coś ty się grzybów najadł? :evil: Link nie jest Elfem tylko Hylianinem a to co innego.Elf po drugie przeważnie ma po 2.5 metra wysokości i mieszka w lesie ubrany,jakimiś białymi ciuchami(przeważnie kołdrą.No i ogólnie to nie za bardzo mi pasuje przemiana w Wilka,będe próbował jak najkrócej nią byćbo ona mi tu nie pasuje.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”