Majora napisał:
"Ta peleryna to żaden bajer, musze zgasic waszą zaawansowana wyobraznie (uwielbiam to robic )
to jest cos w stylu Japonskim stroju żałobnym (nie pamietam jak sie to dokladnie nazywa), Zelda patrzy sie jak Hyrule zostaje ogarnięte przez Twilight i nic nie jest w stanie zrobic, a znak Shikah... to tylko przypadek ze sie tam znalaz (sam Shigsy tak powiedzial o stroju, to z tym znakiem to tylko moje przypuszczenie) "
Bzdura,niewiem z jakiej ruskiej stronki nabrałes tych krzywych tekstów.Temat Zelda TP jest rozpracowywany przezemnie i Chrno i jest narazie w toku. Nie podaje zadnych tandetnych informacji wyczytanych na pierwszej lepszej stronce jaka znajde.Moje sugestie daje na forum tylko i wyłacznie jezeli upewnie sie na kilka sposbów.Czytałem mase angielskich for dyskusyjnych i stron dotyczacych postaci z TP i wszedzie panuje ta sama pogłoska jakoby peleryna Zeldy miała magiczna moc i chroniła jej przed stworami w Twilight Realm.Co to za głupoty jak Zelda patrzy na upadek Hyrule w Dark Tower w Swiecie Twilight Realm skoro widoczne jest na artach jakoby Zelda trzymała miecz no i własnie domyslamy sie dlaczego,wnioskujemy iz w pewnym momencie gry Zelda pomoze Linkowi by chronic krolestwa Hyrule,walczac we wojnie ktora narazie tylko sami wymyslilismy to tylko narazie nasze przypuszczenia.Ta a w trailerach pokazuja Zelde w koncówce gry jakoby patrzyla na upadek Hyrule,jak nawet jeszcze nie wiadomo do konca jaka jest fabula,gdzie jest Ganon po co pokazywac od razu koncówke gry??.Co do znaczku to wątpie aby byl na pelerynie tak od parady,zeby przyzdobic

chłopie ten symbol ma jakies znaczenie i nie czarujmy sie ze jest ona tylko i wylacznie dla ozdoby
"a wiecie że Toaru village nie ma nazwy, toaru znaczy tyle co bezimeinne, takrze wioska dostanie jakąs inna nazwe. "
Wiem o ty od dawna,bo jest napisane na paru stronkach iz ta nazwa nie jest oficjalna,wiec wiadomo ze moze ulec zmianie
" jeszcze jedna ostania widzialem kolo napisu "Twilight Princess" Tentive titel, znaczy ze jeszcze moga zmienić nazwe , tylko po czorta ja chca zmienic jeżeli tak pasuje i jest juz bardzo znana..."
No to jyz chyba wszysyc wiedza nawet sam Piotr W umiescił to w newsach dawniej na stronce domowej wystarczy patrzec co sie woggoole dzieje