HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
Zelda:
odbijasz magie na Zeldę Master Swordem a jak spadnie to bijesz ją .
Bestia:
Zmieniasz się w Wolf Linka, czekasz na szarżę i łapiesz "byka za rogi" za pomocą Midny, przewracasz go na bok i nawalasz po ranie na brzuchu,
Pościg:
Tu chyba nie muszę tłumaczyć . Podjeżdżasz i bijesz z miecza. Polecam spin attack.
Ganondorf:
To już jest proste ;P.
odbijasz magie na Zeldę Master Swordem a jak spadnie to bijesz ją .
Bestia:
Zmieniasz się w Wolf Linka, czekasz na szarżę i łapiesz "byka za rogi" za pomocą Midny, przewracasz go na bok i nawalasz po ranie na brzuchu,
Pościg:
Tu chyba nie muszę tłumaczyć . Podjeżdżasz i bijesz z miecza. Polecam spin attack.
Ganondorf:
To już jest proste ;P.
Mam problem w Zamku Hyrule.Jestem w pewnym pomieszczeniu i tam jak zapale pochodnie to się takie schodki pokazują.Na wyższej platforie jest skrzynka i z lewej i prawej jakieś wejścia.Mogę jeszcze dodać że tam w tym pokoju jest taki dzbanek do lampki oraz posągi rycerzy które można rozbić.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
To nie te pomieszczenie Możesz pójść w lewo lub w prawo potem jak wejdziesz do pomieszczenia strzel z łuku w obraz(w liny), za obrazem będzie wskazówka.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wiem że to głupie ale ostatnio mi wrednie usunęli save w TP i gram od nowa .I właśnie to jest że zapomniałem co trzeba zrobić po przejściu Arbiter Grounds.Poszedłem do Snowpeak i tam stałą jakaś "baba" i coś mi tam gadała o czerwonej rybie.Przypominając sobie co zrobić poszedłem do baru Telmy i już.Próbowałem łowić te głupie ryby w Zora Domain i się nie łapały.Pomocy!!!
Shigeru Miyamoto
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Mam problema. Akurat muszę zdobyć te 3 kawałki lustra, lecz przedtem chciałem sobie dozbierać to co mi brakuje. Zebrałem wszystkie butelki, zostały mi 2 robaki. Wg mapy na stronie są to numery 21 oraz 22. Jednak nie mogę się do nich dostać, ponieważ już w Sacred Grove droga jest zablokowana. Jakieś rady?
Cześć.Mam pytanko.Ponownie utknąłem w TP a mianowicie.Gdzie jest u licha Howling Stone gdzie się wyje a potem dostanę Jump Strike.Nie chodzi mi o położenie białego wilka tylko o położenie Howling Stones.Z góry dzięki za odpowiedź.
Shigeru Miyamoto
- XxXRafcioXxX
- VIP
Znalazłam coś takiego w Internecie http://arcentral.net/Codes/PAL/Legend_o ... incess.php
I mam pytanko: co trzeba zrobić, żeby móc wpisywać kody? Jestem w tym zielona i nie mam pojęcia, czy kody można wpisywać tylko grając przez emulator, czy może trzeba mieć jakąs specjalną wersję Zeldy... O co w tym w ogóle biega ?
I mam pytanko: co trzeba zrobić, żeby móc wpisywać kody? Jestem w tym zielona i nie mam pojęcia, czy kody można wpisywać tylko grając przez emulator, czy może trzeba mieć jakąs specjalną wersję Zeldy... O co w tym w ogóle biega ?
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”