Nowe Umiejętnosci Linka

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 28 sierpnia 06, 12:00

Chrno stare przyzwyczajenie z OoT ofkoz złe niestety,juz sie poprawiłem :wink: Rzeczywiscie jadłem grzyby :wink:,wiec moze cos w tym było :D Własnie mnie akurat bardzo pasuje przemiana w wilka,klimatyczna :wink:
Co do magii to wydaje mi sei ze napewno pozsotana jakies elmenty,preawdopodbnie strzały o róznych mocach co do pozostałych magii to do konca nie jestem pewnien,ale chciałbym ,a by było cos w stylu tych z OoT,tylko jakies bardziej rozbudowane
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 28 sierpnia 06, 12:03

jak rozbudowane to właśnie w Wind Wakerze się pojawiły, jak wyglądały? :shock:
Już napewno wiemy że bumerang bedzie miał kilka właściwości :wink:
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 06, 12:23 przez Dark Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 28 sierpnia 06, 12:05

MOga być znowu krysztaly: Din,Farore i Nayru.Oczywiście mogą być jakieś nowe magie ale takie żeby nie były przekabinowane to wtedy będzie luz :)

P.S.Gangsta nie jedz tyle grzybów :lol:

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 28 sierpnia 06, 12:24

A kryształy Din,Farore i Nayru będą właśnie Tuningowan, bedzie rosła ich moc

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 28 sierpnia 06, 19:04

Shadow pozytywnie.No ja bym to widział tak,ofkoz nie wybajeruje za bardzo,myslac wmiare realnie :wink:
Din's Fire- Tutaj fajnie by było gdyby ta kopuła wzrastała wolniej to przedewszystkim i zeby nie znikała w koncowym momencie tylko wzrastała to dosyc duzych wymiarów,troche wolniej zeby przebiegała niz w OoT,tak zeby efekt był miazdzacy i było widac ogomna kopułe ognia ktora niszczy od razu wszystkich przeciwników,którzy znajda sie w jej promieniu.Wielkosc kopuły ok 4 razy wieksza niz ta z Oot.Co sadzicie??
Farore's Wind tu dodałbym tylko to zeby mozna było tworzyc teleporter wszedzie gdzie sie chce,a nie tylko w dungeonach i zeby wyglądalo troche bardziej efektownie
Nayru's Love -tutaj dobrze by było gdyby pozostała ta nietykalnosc,ale zeby przeciwnicy nie umieli zadac wogoole ciosu linkowi tylko ich ciosy odbijały by sie od bariery,która chroni gł.bohatera,no i mogła by trwac przynajmniej z 4 min :wink:

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 28 sierpnia 06, 22:57

A dodatkowo bariera Naryu Love na ostatnim etapie upgradu mogła by jeszcze zadawać obrażenia przeciwnikowi, ale dobrze pomyślałeś :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 29 sierpnia 06, 09:32

Eee........a może my kurde pójdziemy z tymi patentami do Miyamoto wrzuci nas do nowego projektu nowej Zeldy na Wii :lol: .Dobrze by było gdyby był taki kryształ,który atak ma coś na wzór Big Bang Attack Vegety(chodzi o wyciągnięcie jednej ręki w pród i uderznie z poteżnej wiązki Ki :D )tyle że tu by używał do pomocy Kryształ.

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 29 sierpnia 06, 11:45

Niewiem czy o tym wspominaliśmy tzn. o Nowych umiejętnościach pod... Wodą

Napewno Link bedzie umiał pływać kilkoma stylami i atakować z miecza jednocześnie, wyobraźcie sobie rozmyty ekran, pod wodą również będą inne techniki walki. Może również będzie się używało Wiilota jak w Metroidzie 3 tzn. rybką odciągało głazy podwodne. Takie patenty mogą być w 100% wykorzystane w świecie Zora. Mogłoby być też tak że Link zamienia się w jakąś rybę i może dostawać się w ukryte przejścia ale dopiero po wykonaniu jakiegoś zleconego zadania wtedy dostawał by moc zamieniania się w jakąś rybę.
Co o tym myślicie?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 29 sierpnia 06, 11:57

"Napewno Link bedzie umiał pływać kilkoma stylami i atakować z miecza jednocześnie"

No co do tych stylów,to nie jestem zbytnio przekonany czy takie cuz pojawi sie,jak oglądałem jakis trailer gdzie Link se pływał to jakos nie wykorzystywał innych stylów pływania,pływał tak jak zawsze tylko troche lepiej to wyglądało niz zwykle.Co do tych ataków pod woda rewelacyjny pomysł,gdyby to było to juz bym był i tak bardzo zadowolny.

"Mogłoby być też tak że Link zamienia się w jakąś rybę "

No zwierzęta maja odgrywac istotna role w grze,ale przeciez Link zamienia sie juz w wilka(osobiscie ta zamiana bardzo mi pasi,klimatyczna), a jakos o innych zamianach w Linka w inne zwierzeta nie słyszałem,takze raczej wątpie w to

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 29 sierpnia 06, 12:59

Mi w rybę zamiana nie pasuje. Wole pływać jako zwykły Link.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 30 sierpnia 06, 09:13

I Shadow nie obciągaj rybką żadnych głazów :lol: (Joke)powiem szczerze że jak sie będzie pływało to chce Link'iem tylko i wyłącznie no i mam nadzieje że tym razem będzie można o wiele dłużej wytrzymać pod wodą bo w OoT to porażka była.

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 30 sierpnia 06, 10:57

No max. 5,6 sek. nurkowanie to przecież na Rodowitego Hylianina nie przystao hehe

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 sierpnia 06, 12:34

Nurkowanie to nie dziedzina Rodowitego Hylianina,ale dobrze by było gdyby wytrzymał z 10sek :D :wink: To co w czym Link jest najlepszy to walka na miecze :D i niech przy tym zostanie,aha i ratowanie świata(wiadomo jakiego :wink:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 30 sierpnia 06, 14:38

Albo żeby zdobywał jakiś przedmiot który pomoże mu nurkować dłużej. Coś w stylu jak było w OOT ale nie tak że na poczatku te 3 sek tylko wlasnie z 10 a jak zdobedzie ten przedmiot to ze 2 razy tyle.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 2 września 06, 09:38

A ja powiem wam że nie będzie już ustawionych sekund bo są miejsca pod wodą gdzie trrzeba stanowczo długo wytrzymać,jak dadzą znowu sekundy to to zjebią na maksa
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”