TA ZELDA GC - NA KOLANA, LEGENDA POWRACA
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dokladnie wilekie miasto,które tętni życiem z mnóstwe detali przy rewelacyjnej grafice,gdzie wielu przechodnoiw bedzie miało własne zadania,a my pozwiedzamy se wszystkie szczegóły to jest to
Prawdziwa zabawa rozpocznie sie gdy bedziemy se biegac z latarnia po mrocznym lesie ta grafika tam rozwaliła mnie takich bajeró jeszcze nie widziałem to musi byc cos pięknego

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
"bo każdy wie że normalny gracz w tym roku na GC sobie nie pogra...."
To niby czemu??Ja se pogram,przeciez na Gc jest mnóstwo ciekawych tytułów i wątpie zeby ktos z nas grał we wszystkie lepsze tytuły na Gacka.Własnie przedemna jest jeszcze wszystko,bo na Gc gralem jedynie w WW,a jakby nie patrzec do zaliczenia zostało mi sporo tytułów m.in RE4,seria Metroid,F- Zero GX,MK Double Dash,Tp,LoZ Collectors Edition ,Def Jam FFNY,MGs Twin Snakes,RE0 i ponownie WW Limited i wiele innych.Wszysyc juz sie nastawiaja sie na Wii,ale przeciez na Gacka jest jeszcze mase dobrych tytułów
To niby czemu??Ja se pogram,przeciez na Gc jest mnóstwo ciekawych tytułów i wątpie zeby ktos z nas grał we wszystkie lepsze tytuły na Gacka.Własnie przedemna jest jeszcze wszystko,bo na Gc gralem jedynie w WW,a jakby nie patrzec do zaliczenia zostało mi sporo tytułów m.in RE4,seria Metroid,F- Zero GX,MK Double Dash,Tp,LoZ Collectors Edition ,Def Jam FFNY,MGs Twin Snakes,RE0 i ponownie WW Limited i wiele innych.Wszysyc juz sie nastawiaja sie na Wii,ale przeciez na Gacka jest jeszcze mase dobrych tytułów
- Dark Shadow
- Zora
Gangsta pisze:"bo każdy wie że normalny gracz w tym roku na GC sobie nie pogra...."
hehe każdą grę co wymieniłeś mam i szczerze polecam bo są to same HITY i Must Have'y :twisted:
Fess tylko jakos nikt mnie nie poprawił z powyzszych wypowiedzi Shadowa i Pablo,wiec nikt z nas za bardzo nie zrozumiał twoich intencji.Pisz dokładnie,zeby pozniej nie wynikało z tego co innego,przeciez kazdy wie ze skrót GC to równiez skrót od Gamecube,wiec nie ma sie co dziwic,ze tak to zrozumiałem.Zobaczymy kiedys ja walne Ci Chrno jakis skrót ,a potem bede miał lache,ze nie czaisz o co biega,skoro Ci tak wesoło i nikt nie jarzy twoich intencji to co sie dziwisz.Gdybys napisał pełna nazwe byłoby inaczej ziom echhhhhh 

"Ale żeś się zburwersował chłopie żyłka pierdząca ci pęknie"
Chrno daj se siana z takimi tekstami,pisz wyraznie i konkretnie,a przestac pisac takie bzdety,walnij sie w łeb z takimi skrótami
Co powieice o nowych dungeonach ukazanych w trailerach??
Zostały juz pokazane troche wiec mozna na ten temat cuz powiedziec,widzielismy juz m.in światynie lasu,ognia.Jakie wrazenia??
Chrno daj se siana z takimi tekstami,pisz wyraznie i konkretnie,a przestac pisac takie bzdety,walnij sie w łeb z takimi skrótami

Co powieice o nowych dungeonach ukazanych w trailerach??
Zostały juz pokazane troche wiec mozna na ten temat cuz powiedziec,widzielismy juz m.in światynie lasu,ognia.Jakie wrazenia??
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”